Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба от свински джоланСервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус....
1
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с картофи
Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Чомлек със свински джоланВ джолана се правят десетина прореза, които се напълват с марината.
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: