Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско месо по македонскиДобавям ги към месото, поръсвам с червения пипер, ригана, доливам водата и задушавам до полуомекване на месото....
Флан от свинско месо
Пасираме сока от лимона заедно с обелените скилидки чесън. Оставяме го настрани.
Разбиваме яйцето в купа и прибавяме каймата. Добавяме малко сол...
Пилаф със свинско месо
Настържете почистените моркови на ситно ренде и разпределете върху месото, без да разбърквате....
Ветрило от свинско месо
В месото правим прорези, като не прорязваме докрай. Натриваме месото с марината и го слагаме в хладилник за 10 часа....
Домашно осолено свинско месоПриготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см....
5
Домашно консервирано свинско месоЗатваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе....
1
Свинско месо с доматиИзмиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна....
1
Чахохбили със свинско месоПри поднасяне поръсете Чахохбили със свинско месо с нарязан магданоз и листенца целина....
2
Мезе от свинско месо
Свинското месо се нарязва на тънки ленти. Всяка лента се начуква, за да стане по-крехка, и се топва с помощта на щипка във вряща вода....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: