Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновано свинско в гювечЗахлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Свинско запечатано в гювеч
Месото се нарежда в гювеча, като между пържолите се слагат лук и гъби. Залива се с останалата мазнина от запечатването на пържолите....
Славянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч.
Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
4
Гювеч със свинско месо
Пече се във фурна на 180 градуса, като 15 минути преди изваждане, се поръсва с останалия кашкавал.
Гювечът със свинско месо е готов....
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Винено свинско в гювечСлед това го прехвърляме в гювеч с капак. В същия тиган обработваме с останалата мазнина надребнените балучка и гъби....
1
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Свинско с праз в гювечПечете свинското с праз в гювеч на 200 градуса в студена фурна до готовност на месото.
Изключете и поръсете с пресен магданоз....
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
51
45
30
20
10
Дай твоята оценка: