Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спанак Яхния

Спанак Яхния

Прегледай всички 44 подбрани съвети за спанак яхния в Gotvach.bg.
Пролетна яхния с яйца спанак и нахут в мултикукърПролетна яхния с яйца спанак и нахут в мултикукърНахутът накисваме от вечерта. Сложете нахута, олиото, зеленчуците нарязани и подправките в мултикукъра. Сипете вода, колкото да покрие. Включете...
Пролетна яхния от спанак, грах и зелен лукПролетна яхния от спанак, грах и зелен лук
Измиваме добре листата спанак и нарязваме на дребно. Зеления лук почистваме и нарязваме ситно....
Яхния от спанак и свинско с варени картофиЯхния от спанак и свинско с варени картофи
2
Сервирайте като по ръба на чинията сипете от варените картофи и в центъра сипете от яхнията. Поръсете готовата порция с нарязан пресен магданоз....
Телешка Яхния със СпанакТелешка Яхния със Спанак
Разбърква се хубаво, посолява се, прибавят се подправките, нарязаният домат и спанакът. Яхнията се вари още около половин час и се поднася....
Боб яхния със спанакБоб яхния със спанак
2
Когато морковите омекнат прибавете доматения сок и накрая нарязания спанак....
Спанак с ориз яхнияСпанак с ориз яхния
1
Спанакът се измива, нарязвам и попарвам. Лука нарязвам на средно едро и запържвам....
Бебешка яхния със спанакБебешка яхния със спанак
Добавяме и наситнения спанак и оставяме да ври ощо 2-3 мин. Ако прецените, след като е готово, може да се пасира всичко заедно....
Яхния с вариваЯхния с варива
Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода. Лукът се нарязва на ситно...
Яхния с празЯхния с праз
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер. Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
Яхния с кървавицаЯхния с кървавица
Да ви е сладко с тази яхния с кървавица....
Яхния с карфиолЯхния с карфиол
Готви се още 5 минути, овкусяваме със сол, черен пипер и яхнията с карфиол е готова. Може да гарнирате с бяло сирене, но не е задължително....
Яхния с бататЯхния с батат
Задушаваме с малко водичка лука на дребно. Не пържим, за да е по-здравословно. След това добавяме брашното и доливаме вода, която е вряла. Така...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: