Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Султански Гювеч

Султански Гювеч

Разгледай всички 23 избрани предложения относно султански гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч с лукГювеч с лукВ съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч в гърнеГювеч в гърне
1
Махнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
Постен гювеч с оризПостен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода). Пече се до готовност....
Ярешки Гювеч в ГърнеЯрешки Гювеч в Гърне
Ако ярешкото има жилки, почистете ги, изрежете излишната мазнина и го нарежете на резени, дебели 2.5 см. Върху всяко парче сложете по една филийка...
Тюрлю Гювеч в БурканиТюрлю Гювеч в Буркани
Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Постен гювеч в микровълноваПостен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета. Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Зеленчуков гювеч с оризЗеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Гювеч с пилешко месоГювеч с пилешко месо
2
Гювечът с пилешко месо е готов....
Славянски гювеч с пилеСлавянски гювеч с пиле
1
Готовият гювеч се сервира поръсен с нарязан на ситно магданоз....
Постен гювеч в пликПостен гювеч в плик
Необходими са ви 2 плика за печене. Зеленчуците се нарязват и се разпределят в пликовете. Във всеки се слага равно количество от подправките и...
Постен гювеч с лещаПостен гювеч с леща
1
Картофите се обелват и нарязват. Морковите се нарязват на половинки или четвъртинки. Лукът се нарязва на не много ситно, а чесънът се наситнява. Доматите...
Зеленчуков гювеч с елдаЗеленчуков гювеч с елда
Когато ястието е готово го прехвърляме в гювеч. Добавяме елдата и смесваме всичко добре....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: