Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме до покафеняване на фидето....
Пилаф с пиле по одрински
След 15 минути оризът е готов за сервиране.
Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
Пилаф по черкезки
Украсяваме с магданоз и сервираме пилафа топъл.
Може да направите в голяма купа обръщането с цялата доза ориз и месо....
Пилаф на пашата
Изчистеният и измит ориз се кисне 1 час в топла подсолена вода. Изцеждаме го и го запържваме до златисто....
Саде Пилаф - ориз за гарнитура по турскиДнес аз ще представя най-обикновения вариант на Саде Пилаф (тел шехрийели пилаф - пилаф с фиде)....
2
Пилаф с агнешка кайма
Заглажда се и отгоре се изсипва ориза и леко се притиска до плътност. Пилафът се поставя в голяма сервизна чиния и се обръща....
Пилаф с патешко месо
Оставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
Пилаф с арпа фиде
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
Пилаф с консервирано агнешко
Тъй като месото е предварително сварено (от буркан) или печено, слагаме във вряща подсолена вода първо ориза за 15 минути да се свари....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: