Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тайната на вкусния ориз пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз пилафБъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
Тайната на вкусния пилаф
Важно е да знаете, че основната тайна на пилафа не е състава на продуктите, а в начина на приготвянето му....
Пилаф с ориз и фиде
Пилафът се сервира топъл или студен според предпочитанията.
Този пилаф с ориз и фиде може да се използва към салати или като гарнитура....
Ориз пилаф за гарнитура или основно ястиеТака приготвеният пилаф се сервира като основно ястие или като гарнитура....
1
Лесен пилаф с миди и ориз басмати
Чесънът ще се готви във вкусния пилаф от топлината на ориза и ще запази част от аромата си по този начин....
Пилаф с орзо
При сервиране на вкусния пилаф се пълни в купичка или чашка и след това обръща върху плоска чиния....
Пилаф с шехрие
След като е готов оризът, се дърпа от котлона и се поставя кухненска ролка върху тенджерата с пилаф с шехрие, затваря се капакът за около 10 мин....
Пилаф с гъбиДобавете към него ориза и гъбите и разбъркайте. Добавете и останалата половина масло и задушавайте на много тих огън до готовност....
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: