Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на вкусния ориз пилаф

Тайната на вкусния ориз пилаф

Разгледай всички 44 избрани предложения за тайната на вкусния ориз пилаф в Gotvach.bg.
Пилаф с мидиПилаф с мидиПилаф с миди - вкусен ориз с морски дарове....
Пилаф с кимионПилаф с кимион
Поднесете пилафа в подходящ съд и поръсете отгоре със запържените стафиди с масло....
ПилафПилаф
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме до покафеняване на фидето....
Пилаф с пиле по одринскиПилаф с пиле по одрински
След 15 минути оризът е готов за сервиране. Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
Пилаф на пашатаПилаф на пашата
Изчистеният и измит ориз се кисне 1 час в топла подсолена вода. Изцеждаме го и го запържваме до златисто....
Пилаф по черкезкиПилаф по черкезки
Украсяваме с магданоз и сервираме пилафа топъл. Може да направите в голяма купа обръщането с цялата доза ориз и месо....
Саде Пилаф - ориз за гарнитура по турскиСаде Пилаф - ориз за гарнитура по турски
2
Днес аз ще представя най-обикновения вариант на Саде Пилаф (тел шехрийели пилаф - пилаф с фиде)....
Вегетариански пилаф с нахутВегетариански пилаф с нахут
Покрива се с ориз и се добавят подправките и скилидките чесън. Залива се с вода и се задушава до омекването на ориза....
Булгурен пилаф с тофуБулгурен пилаф с тофу
Лукът се запържва в зехтина около 5 мин., докато омекне. Добавя се булгурът и се пържи 5 мин. Добавя се бульонът и се поръсва с ригана и пипера...
Пилаф с консервирано агнешкоПилаф с консервирано агнешко
Тъй като месото е предварително сварено (от буркан) или печено, слагаме във вряща подсолена вода първо ориза за 15 минути да се свари....
Пилаф с овнешко месоПилаф с овнешко месо
Добавете изплакнатия ориз и отново възварете....
Булгур пилаф с пилешкоБулгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: