Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пилаф](/files/lib/250x250/nopic.webp)
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме до покафеняване на фидето....
![Пилаф с пиле по одрински](/files/lib/250x250/pilaf-pile-odrinski.webp)
След 15 минути оризът е готов за сервиране.
Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
![Пилаф на пашата](/files/lib/250x250/kuftenca-s-oriz.webp)
Изчистеният и измит ориз се кисне 1 час в топла подсолена вода. Изцеждаме го и го запържваме до златисто....
![Пилаф по черкезки](/files/lib/250x250/pilaf-cherkezki1.webp)
Украсяваме с магданоз и сервираме пилафа топъл.
Може да направите в голяма купа обръщането с цялата доза ориз и месо....
![Саде Пилаф - ориз за гарнитура по турски](/files/lib/250x250/sade-pilaf.webp)
2
![Пилаф с патешко месо](/files/lib/250x250/pateshkipilaf.webp)
Оставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
![Пилаф с агнешка кайма](/files/lib/250x250/pilafkaima.webp)
Заглажда се и отгоре се изсипва ориза и леко се притиска до плътност. Пилафът се поставя в голяма сервизна чиния и се обръща....
![Пилаф с арпа фиде](/files/lib/250x250/pilaf-arpa-fide.webp)
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
![Пилаф с риба хамсия](/files/lib/250x250/pilaf-hamsia3.webp)
Прехвърля се във фурната и пилафът се изпича за 30-40 минути на 180 градуса.
Пилафът с риба хамсия е готов....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: