Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме до покафеняване на фидето....
Пилаф с пиле по одрински
След 15 минути оризът е готов за сервиране.
Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
Пилаф на пашата
Изчистеният и измит ориз се кисне 1 час в топла подсолена вода. Изцеждаме го и го запържваме до златисто....
Пилаф по черкезки
Украсяваме с магданоз и сервираме пилафа топъл.
Може да направите в голяма купа обръщането с цялата доза ориз и месо....
Саде Пилаф - ориз за гарнитура по турскиДнес аз ще представя най-обикновения вариант на Саде Пилаф (тел шехрийели пилаф - пилаф с фиде)....
2
Вегетариански пилаф с нахут
Покрива се с ориз и се добавят подправките и скилидките чесън.
Залива се с вода и се задушава до омекването на ориза....
Булгурен пилаф с тофу
Лукът се запържва в зехтина около 5 мин., докато омекне. Добавя се булгурът и се пържи 5 мин.
Добавя се бульонът и се поръсва с ригана и пипера...
Пилаф с консервирано агнешко
Тъй като месото е предварително сварено (от буркан) или печено, слагаме във вряща подсолена вода първо ориза за 15 минути да се свари....
Булгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: