Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на вкусния ориз пилаф

Тайната на вкусния ориз пилаф

Разгледай всички 44 избрани предложения за тайната на вкусния ориз пилаф в Gotvach.bg.
Пилаф с патешко месоПилаф с патешко месоОставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
Пилаф с консервирано агнешкоПилаф с консервирано агнешко
Тъй като месото е предварително сварено (от буркан) или печено, слагаме във вряща подсолена вода първо ориза за 15 минути да се свари....
Пилаф с риба хамсияПилаф с риба хамсия
Прехвърля се във фурната и пилафът се изпича за 30-40 минути на 180 градуса. Пилафът с риба хамсия е готов....
Пилаф с арпа фидеПилаф с арпа фиде
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
Веган пилаф с киноаВеган пилаф с киноа
Веган пилафът с киноа е готов....
Булгур пилаф с пилешкоБулгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....
Булгур пилаф с патладжанБулгур пилаф с патладжан
Малко преди да е готов пилафът, добавете патладжана. Гответе още 5 минути....
Арменски пилаф с Басмати и пилеАрменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа. Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Пилешки пилафПилешки пилаф
1
Овкусяваме с подправките, сипваме ориза и пържим 5 минути като непрекъснато разбъркваме....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Изпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....
Узбекски пилафУзбекски пилаф
Върху така запържените продукти се разстила оризът и се залива с топла вода. Аз ползвам съотношението 1 чаша ориз към 3.5 чаши вода....
Арабски пилафАрабски пилаф
2
Добавяме ориза и доливаме с вода. След като заври водата, добавяме подправките и стафидите. Варим до готовност....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: