Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Булгурен пилаф с тофуЛукът се запържва в зехтина около 5 мин., докато омекне. Добавя се булгурът и се пържи 5 мин.
Добавя се бульонът и се поръсва с ригана и пипера...
Пилаф с риба хамсия
Прехвърля се във фурната и пилафът се изпича за 30-40 минути на 180 градуса.
Пилафът с риба хамсия е готов....
Булгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....
Пилаф с арпа фиде
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
Булгур пилаф с патладжан
Малко преди да е готов пилафът, добавете патладжана. Гответе още 5 минути....
Пилаф с консервирано агнешко
Тъй като месото е предварително сварено (от буркан) или печено, слагаме във вряща подсолена вода първо ориза за 15 минути да се свари....
Арменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа.
Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Арменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Аджем пилаф
Прибавяме ориза, пилафа и фидето.
Овкусяваме с подправките. Щом водата заври, добавяме и кюфтенцата....
Пилешки пилафОвкусяваме с подправките, сипваме ориза и пържим 5 минути като непрекъснато разбъркваме....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: