Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на вкусния ориз пилаф

Тайната на вкусния ориз пилаф

Разгледай всички 44 избрани предложения за тайната на вкусния ориз пилаф в Gotvach.bg.
Агнешко – пилафАгнешко – пилафИзпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....
Бухара пилафБухара пилаф
Бухара пилафът е много вкусен. Източник: 24 kitchen Master Chef Максут Ашкар...
Киноа пилафКиноа пилаф
Нарязваме на ситно лука и моркова и ги задушаваме за няколко минути с олиото и малко водичка. По желание може да ги оставим да се позапържат за още...
Узбекски пилафУзбекски пилаф
Върху така запържените продукти се разстила оризът и се залива с топла вода. Аз ползвам съотношението 1 чаша ориз към 3.5 чаши вода....
Арабски пилафАрабски пилаф
2
Добавяме ориза и доливаме с вода. След като заври водата, добавяме подправките и стафидите. Варим до готовност....
Индийски пилафИндийски пилаф
2
Добавете нарязания лук, куркумата, дафиновите листа и предварително измитият ориз и стафидите....
Сабджи пилафСабджи пилаф
1
Сабджи пилаф се сервира върху горещ поднос с лимонови резени....
Пилешки пилаф по гръцкиПилешки пилаф по гръцки
Добавяме сварения ориз, разбъркваме и сваляме от котлона....
Тайната на вкусния пържен оризТайната на вкусния пържен ориз
4
с ориз, защо не и крехко агнешко с ориз?...
Пилаф с булгур по турскиПилаф с булгур по турски
В касерола загрейте двата вида мазнина. Обелете, измийте и нарежете лука/праза на дребно, а чорбаджийските чушлета на колелца. Сложете ги в мазнината...
Пилаф с маслини и яйцаПилаф с маслини и яйца
Когато омекне добавяме ориза и запържваме и него за 1-2 минути....
Пилаф с фиде и булгурПилаф с фиде и булгур
Запържват се лукът и морковите в олиото. Посолява се. Постепенно се добавят фидето, булгурът, подправките и накрая доматите. Сипваме водата...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: