Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на вкусния ориз пилаф

Тайната на вкусния ориз пилаф

Разгледай всички 44 избрани предложения за тайната на вкусния ориз пилаф в Gotvach.bg.
Агнешко – пилафАгнешко – пилафИзпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....
Пилешки пилафПилешки пилаф
1
Овкусяваме с подправките, сипваме ориза и пържим 5 минути като непрекъснато разбъркваме....
Индийски пилафИндийски пилаф
3
Добавете нарязания лук, куркумата, дафиновите листа и предварително измитият ориз и стафидите....
Сабджи пилафСабджи пилаф
1
Сабджи пилаф се сервира върху горещ поднос с лимонови резени....
Узбекски пилафУзбекски пилаф
Върху така запържените продукти се разстила оризът и се залива с топла вода. Аз ползвам съотношението 1 чаша ориз към 3.5 чаши вода....
Арабски пилафАрабски пилаф
2
Добавяме ориза и доливаме с вода. След като заври водата, добавяме подправките и стафидите. Варим до готовност....
Бърз пилафБърз пилаф
Кипнете, намалете огъня и варете докато оризът се абсорбира....
Пилешки пилаф по гръцкиПилешки пилаф по гръцки
Добавяме сварения ориз, разбъркваме и сваляме от котлона....
Пилаф с пуешко и шафранПилаф с пуешко и шафран
Разбъркваме така на котлона пилафа, за около още 10 минути (гледаме ориза да не залепва за тигана)....
Турски булгур пилаф с фидеТурски булгур пилаф с фиде
Варете турския булгур пилаф с фиде още 10 минути....
Бурян пилаф с пилешко филеБурян пилаф с пилешко филе
По принцип този пилаф се готви в подходящ съд или тиган на котлон....
Пилаф с булгур по турскиПилаф с булгур по турски
В касерола загрейте двата вида мазнина. Обелете, измийте и нарежете лука/праза на дребно, а чорбаджийските чушлета на колелца. Сложете ги в мазнината...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: