Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф с патешко месоОставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
Пилаф с агнешка кайма
Заглажда се и отгоре се изсипва ориза и леко се притиска до плътност. Пилафът се поставя в голяма сервизна чиния и се обръща....
Пилаф с риба хамсия
Прехвърля се във фурната и пилафът се изпича за 30-40 минути на 180 градуса.
Пилафът с риба хамсия е готов....
Булгур пилаф с пилешко
След като лукът омекне, се добавя една водна чаша булгур, който е специален за пилаф....
Пилаф с арпа фиде
Когато е готов пилафът, отваряме капака разбъркваме и сервираме като гарнитура към месо, а в Турция сервират пилафа с арпа фиде и към боб яхния....
Булгур пилаф с патладжан
Малко преди да е готов пилафът, добавете патладжана. Гответе още 5 минути....
Арменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа.
Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Пилешки пилафОвкусяваме с подправките, сипваме ориза и пържим 5 минути като непрекъснато разбъркваме....
1
Индийски пилафДобавете нарязания лук, куркумата, дафиновите листа и предварително измитият ориз и стафидите....
2
Арабски пилафДобавяме ориза и доливаме с вода.
След като заври водата, добавяме подправките и стафидите.
Варим до готовност....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: