Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от Нахут по Турски

Яхния от Нахут по Турски

Открий всички 24 избрани предложения за яхния от нахут по турски в Gotvach.bg.
Нахут яхния с беконНахут яхния с беконПрибавете го към яхнията с нахут и махнете от котлона. Преди да поднесете нахут яхнията с бекон поръсете с нарязан пресен магданоз....
Картофена яхния с нахутКартофена яхния с нахут
Картофената яхния с нахут поръсете, със свеж магданоз преди поднасяне....
Зеленчукова яхния с нахутЗеленчукова яхния с нахут
Прибавете нахута и кипнете. Намалете огъня, покрийте с капак и гответе 30 минути или докато зеленчуците омекнат....
Постна яхния с нахутПостна яхния с нахут
След това добавяме изцедения нахут от консерва. Добавяме и останалите продукти, оставяме да ври още 15 минути....
Постен боб с нахут яхнияПостен боб с нахут яхния
Добавете консервите боб и нахут, като преди това отцедите течността. Гответе яхнията още около 20 мин. Овкусете със сол на вкус....
Яхния от нахут с бираЯхния от нахут с бира
Изключете и сипете яхнията с нахут в дълбоки чинии. Поръсете с пресен магданоз....
Яхния с Нахут и СпанакЯхния с Нахут и Спанак
Сложете нахута, а след 1 минута - и спанака. Когато спанакът намалее обема си, добавете червения пипер, кетчупа и запържете....
Яхния от нахут с наденицаЯхния от нахут с наденица
2
Залейте зърната нахут с вода, колкото да ги покрие поне три пръста и оставете да престоят така една нощ....
Яхния от нахут с каймаЯхния от нахут с кайма
1
И искам да добавя - ако се слага червен пипер вместо доматен концентрат, яхнията ще мирише на леко изгоряло, това е типично за нахута....
Яхния с нахут и картофиЯхния с нахут и картофи
Овкусете с подправките и когато заври, прибавете отцеден нахут. Гответе нахутената яхния на умерен огън до готовност на картофите....
Яхния с телешко и нахутЯхния с телешко и нахут
Ако има нужда, доливаме още малко вода и варим яхнията с телешко и нахут 30-40 минути, като разбъркваме от време на време....
Яхния от карфиол с нахутЯхния от карфиол с нахут
Отваряме консервата с нахут, отцеждаме водата. В тигана сипваме нахута и карфиола. Оставяме на котлона и добавяме подправките....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка: