Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чеснови миди с черупкиРазбъркайте мидите, свалете капака и оставете да кипнат още 2 минути. Обвивките ще започнат да се отварят....
Миди с дългозърнест ориз
Готови са мидите, след като се отворят.
След като сме приготвили мидите пристъпваме към готвене на ориза....
Миди с пресен чесън
Щом се загрее добре, сложете мидите и разклащайте периодично, докато всички се отворят - около 2 минутки.
По желание посолете....
Миди с яйчна панировка
Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник....
Варени миди с бираДостатъчни са около 4-5 минути, докато се отворят.
Сервирайте с подходяща салата и напитка.
Варените миди с бира са готови....
6
Миди в бирен сос
Разклащайте ги от време на време в продължение на 3 минути или докато се уверите, че всички миди на тиган са се отворили....
Миди с крем фрикасе
Тази рецепта за миди със сметана може да се приготви и без алкохол - просто заменете виното с бульон от зеленчуци....
Пържени Миди с Лук
Поднесете ястието топло с резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди.
Пържените Миди с Лук са чудни!...
Миди по испанскиМидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото....
1
Миди на тиганОставете да се готвят, докато мидите се отворят, като разклащате от време на време.
Подправете със сол и черен пипер готовите миди....
3
Миди по моряшкиВарете на силен огън, докато се отворят, след това ги снемете.
Извадете мидите, а водата запазете....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: