Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвят Миди

Как се Приготвят Миди

Прегледай всички 44 подбрани съвети за как се приготвят миди в Gotvach.bg.
Чеснови миди с черупкиЧеснови миди с черупкиРазбъркайте мидите, свалете капака и оставете да кипнат още 2 минути. Обвивките ще започнат да се отварят....
Миди с дългозърнест оризМиди с дългозърнест ориз
Готови са мидите, след като се отворят. След като сме приготвили мидите пристъпваме към готвене на ориза....
Миди с пресен чесънМиди с пресен чесън
Щом се загрее добре, сложете мидите и разклащайте периодично, докато всички се отворят - около 2 минутки. По желание посолете....
Миди с яйчна панировкаМиди с яйчна панировка
Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник....
Панирани миди в маринатаПанирани миди в марината
Панираните миди в марината са страхотно мезе, опитайте!...
Варени миди с бираВарени миди с бира
6
Достатъчни са около 4-5 минути, докато се отворят. Сервирайте с подходяща салата и напитка. Варените миди с бира са готови....
Миди в бирен сосМиди в бирен сос
Разклащайте ги от време на време в продължение на 3 минути или докато се уверите, че всички миди на тиган са се отворили....
Миди с крем фрикасеМиди с крем фрикасе
Тази рецепта за миди със сметана може да се приготви и без алкохол - просто заменете виното с бульон от зеленчуци....
Пържени Миди с ЛукПържени Миди с Лук
Поднесете ястието топло с резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди. Пържените Миди с Лук са чудни!...
Миди по испанскиМиди по испански
1
Мидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото....
Миди на тиганМиди на тиган
3
Оставете да се готвят, докато мидите се отворят, като разклащате от време на време. Подправете със сол и черен пипер готовите миди....
Миди по моряшкиМиди по моряшки
2
Варете на силен огън, докато се отворят, след това ги снемете. Извадете мидите, а водата запазете....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: