Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Гъби

Панировка за Гъби

Разгледай всички 35 авторски предложения относно панировка за гъби в Gotvach.bg.
Панирани пилешки пържоли с ароматна панировкаПанирани пилешки пържоли с ароматна панировкаИзвадете върху кухненска хартия и оставете панираните пилешки пържоли с ароматна панировка леко да се охладят....
Панирани с галета сиренцаПанирани с галета сиренца
1
Олиото се загрява в тиган. Сиренето се нарязва на парчета с големината на кибритена кутийка. Получените плочки се потапят в разбитите яйца и се...
Панирани свински пържоли със сос от манатаркиПанирани свински пържоли със сос от манатарки
Панираните свински пържоли със сос от манатарки са готови....
Качамак с гъби манатаркиКачамак с гъби манатарки
Това е лесният вариант за качамак с гъби манатарки и е много вкусен! Приятно приготвяне!...
Супа от гъби манатаркиСупа от гъби манатарки
В момента не е сезона на гъбите, особено на диворастящите, затова използвах замразени от фризера....
Жулиен с гъби печуркиЖулиен с гъби печурки
1
Гъбите се нарязват на лентички....
Предястие с пълнени гъби печуркиПредястие с пълнени гъби печурки
Предястието се пече във фурна на 180 градуса докато сиренето върху пълнените гъби се разтопи. Предястието с пълнени гъби печурки е готово....
Гъби печурки с бъркани яйцаГъби печурки с бъркани яйца
Обелете гъбите, почистете ги и ги измийте. Ако е необходимо, ги нарежете на парчета. Задушете гъбите в маслото, докато омекнат....
Пълнени гъби печурки с гаудаПълнени гъби печурки с гауда
1
Пълнените гъби печурки с гауда са готови....
Броколи пане със сусамена панировкаБроколи пане със сусамена панировка
Готовите панирани броколи отцеждайте върху решетка. Поднесете биреното мезе топло....
Калмари пане в царевична панировкаКалмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял пипер...
Пилешки хапки, панирани с брашно и яйцеПилешки хапки, панирани с брашно и яйце
Пилешкото филе се нарязва на парчета. Овкусява се със сол и черен пипер и се оставя в хладилник за 1 час. Изважда се да се отпусне. Яйцето се...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
54
40
30
21
10
Дай твоята оценка: