Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Трътки

Пилешки Трътки

Прегледай всички 60 авторски предложения за пилешки трътки в Gotvach.bg.
Пилешки трътки със соев сосПилешки трътки със соев сосПилешките трътки се почистват добре и се слагат във вряща вода с малко сол да се попарят за 5-10 минути....
Шишчета от трътки за ВМ-НВДШишчета от трътки за ВМ-НВД
Нанизваме овкусените трътки на дървени шишчета с малко разстояние помежду им....
Пилешки трътки със соев сос на скараПилешки трътки със соев сос на скара
Почистете пилешките трътки. Поръсете ги с подправките. Мариновайте със соев сос за 30 мин. Маринованите трътки нанижете на дървени шишчета....
Пилешко и трътки на тиган с топено сирене и сметанаПилешко и трътки на тиган с топено сирене и сметана
Не се слага много, защото трътките ще отпуснат мазнинка. Добавят се трътките и пилешкото месо. Запържват се добре, като се разбъркват....
Домашно приготвено месце с трънкиДомашно приготвено месце с трънки
Трънките накиснете във вода за няколко минути. По-добре водата да е топла. След това ги отцедете добре, преди обработката с месото. Свинското месо...
Козунак по трънскиКозунак по трънски
В студеното и сварено мляко се подмесва маята с 1 ч.л. захар и брашно. Оставя се да бухне. Слагаме брашното, пресято и затоплено, добавяме прясното...
Кюфтета по ТрънскиКюфтета по Трънски
4
Обелете два сурови картофа и ги рендосайте на едро ренде. Опечете две червени чушки и ги накълцайте на дребно. Нарежете лука, магданоза и джоджена...
Младоженска баница по трънски с коприваМладоженска баница по трънски с коприва
В купа сипваме пресятото брашно и добавяме разтворената в малко топла вода и шупнала мая. Прибавяме разбитите яйца, оцета, солта и останалата вода...
Пилешки палачинкиПилешки палачинки
1
Нарязвате филетата на дребно и ги поставяте в блендер. Добавяте яйцата, заквасената сметана, брашното, сол и черен пипер на вкус. Разбивате...
Пилешки руленцаПилешки руленца
Пилешките гърди се разрязват на две, за да получим 4 парчета....
Пилешки пърженкиПилешки пърженки
Обезкостете пилешкото, махнете кожата и смелете месото на много ситно в кухненски робот. Прибавете хляба /без кора/, яйцата, лимоновия сок, подправките...
Пилешки сачПилешки сач
Поднесете горещия пилешки сач, поръсен с накълцан магданоз....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: