Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки Локумки с Масло

Сладки Локумки с Масло

Прегледай всички 36 подбрани съвети относно сладки локумки с масло в Gotvach.bg.
Пръхкави домашни локумкиПръхкави домашни локумкиОще горещи поръсете домашните локумки обилно с предварително смесените пудра захар и ванилия....
Меки постни локумкиМеки постни локумки
Изпечените постни локумки веднага, докато са горещи, овалваме в пудра захар и подреждаме в чиния за сервиране....
Портокалови постни локумкиПортокалови постни локумки
2
Хрупкави и ароматни постни локумки за вашето следобедно кафе!...
Хрупкави пълнозърнести локумкиХрупкави пълнозърнести локумки
Още топли оваляйте изпечените хрупкави пълнозърнести локумки в пудра захар....
Локумки от едно времеЛокумки от едно време
Маята се разтваря в топлото мляко и захарта. Оставят се за 10 минути да шупне. Яйцата (без 1 жълтък - за намазване) се разбиват. Свинската мас...
Ванилови локумки с орехчетаВанилови локумки с орехчета
Нарежете локума на малки парченца и започнете да оформяте локумките, като късате по малко от тестото и поставяте локум и орех....
Локумки с бутер тестоЛокумки с бутер тесто
Готовите локумки с бутер тесто поръсете с пудра захар....
Локумки с бяло виноЛокумки с бяло вино
5
Локумките се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса, до порозовяване. Още топли се овалват в пудра захар, омесена с ванилия....
Русенски локумки без яйцаРусенски локумки без яйца
5
Готовите топли локумки поръсваме с пудра захар, ароматизирана с ванилия....
Локумки с точени кориЛокумки с точени кори
Отгоре се маже с разбито яйце и разтопено масло. Поръсва се със сусам. Пекат се в умерена фурна....
Локумки с пудра захарЛокумки с пудра захар
От изброените продукти /без локума/ се меси тесто, което да е меко. Тестото се прави на топки. Във всяка топка се слага парченце локум и леко...
Локумки със свинска масЛокумки със свинска мас
14
Готовите локумки се овалват или поръсват обилно в пудра захар. Локумките със свинска мас са готови....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: