Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши и Торти с Бишкоти

Сладкиши и Торти с Бишкоти

Открий всички 99 кулинарни идеи относно сладкиши и торти с бишкоти в Gotvach.bg.
Кремчета от вишни с бишкоти и кокосКремчета от вишни с бишкоти и кокосОтново крем и бишкоти и отгоре слагаме малко крем и плодове . Поръсваме готовите кремчета с кокосови стърготини на вкус....
Десерт от бишкоти с крем и черешиДесерт от бишкоти с крем и череши
Сипвате до половината на формичката между наредените бишкоти, поставяте 3 череши и отново допълват догоре с крема....
Ягодов сладкиш с бишкоти и бяло виноЯгодов сладкиш с бишкоти и бяло вино
В правоъгълна форма подредете бишкотите по дъното. Върху тях наредете половината от наполовина нарязаните ягоди. Залейте ги с крема....
Лека и вкусна торта с бишкоти и ананасЛека и вкусна торта с бишкоти и ананас
Накрая декорираме леката и вкусна торта с бишкоти и ананас с настърган черен шоколад. Източник: Цветомира Пенкова - Кулинарна Мрежа...
Розмаринови бишкотиРозмаринови бишкоти
Оставете бишкотите да изстинат напълно върху телена решетка. Розмариновите бишкоти са готови....
Кайсиеви бишкотиКайсиеви бишкоти
Кайсиевите бишкоти са готови....
Специални бишкотиСпециални бишкоти
Специалните бишкоти са готови....
Капучино бишкотиКапучино бишкоти
3
Някои бишкоти са с масло, но тази има основно сухи съставки....
Ретро бишкотиРетро бишкоти
2
Шприцоват се върху хартия продълговати или кръгли бишкоти. Пекат се в умерена фурна до порозовяване. Отгоре се поръсват с пудра захар....
Ароматни бишкотиАроматни бишкоти
Загрейте фурната на 160 градуса. Разбийте маслото със захарта. Пресейте брашното със солта, бакпулвера и кориандъра в купа. Прибавете лимоновата...
Домашни бишкотиДомашни бишкоти
1
Отначало бишкотите се пекат при температура 200-220 градуса, а след това се допичат при изключен нагревател....
Крем за торти, сладки и сладкишиКрем за торти, сладки и сладкиши
1
Кремът за торти е много хубав с лек маслен вкус. Кремът за торти, сладки и сладкиши е готов....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: