Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Сърца и Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки сърца на тиганПочистваме сърцата и нарязваме на парчета.
В тиган със сгорещено масло прибавяме агнешките сърца.
Поръсваме с черния пипер и сол....
Агнешки сърца в масло
С тази смес се пълнят добре измитите агнешки сърца. Пекат се на загрята до 180 градуса фурна за 45 минути....
Задушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова.
В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и пържим...
Агнешки дроб сарми
Когато сервирате агнешките дроб сарми, не забравяйте и чаша добре охладено розе....
Агнешки Дроб на Фурна
Измиваме добре черния дроб и го сваряваме във вода с бульона. След сваряването го нарязваме на филийки.
Зеленчуковия микс поставяме в тиган заедно...
Задушен агнешки черен дроб
В 2 с.л. олио задушаваме нарязания на едро лук.
Прибавяме солта и черния пипер и оставяме под капак на умерен огън.
След като омекне лукът,...
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 8
50
44
31
23
10
Дай твоята оценка: