Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Кисело Зеле

Печено Кисело Зеле

Прегледай всички 24 авторски предложения за печено кисело зеле в Gotvach.bg.
Печено кисело зеле с оризПечено кисело зеле с оризНарежете киселото зеле на ивици, лука на ситно, а моркова настържете....
Печено кисело зеле с домати и оризПечено кисело зеле с домати и ориз
Изсипваме сместа в една тава за печене и печем на 170 градуса за около 45 минути. Печеното кисело зеле с домати и ориз е готово!...
Печено свинско месо с кисело зеле и люти чушкиПечено свинско месо с кисело зеле и люти чушки
Прибавяме към зелето месото и лютите чушки, и допичаме до зачервяване. Поднасяме печеното поръсено със счукан черен пипер....
Печено прасенце с кисело зелеПечено прасенце с кисело зеле
След това го намазваме отвътре и отвън с лимоновия сок и сол и го напълваме с половината кисело зеле, което приготвяме по следния начин: Нарязваме...
Печено пиле с кисело зелеПечено пиле с кисело зеле
1
Пилешкото месо се почиства и нарязва на порции, а зелето се нарязва на дребно....
Пържено с кисело зеле и зелени доматчетаПържено с кисело зеле и зелени доматчета
През това време нарязваме на парчета, киселото зеле, доматчетата, праза. Добавяме към мазнината и разбъркваме хубаво продуктите....
Кисело зеле с хрянКисело зеле с хрян
Киселото зеле с хрян е готово....
Кисело зеле с цвеклоКисело зеле с цвекло
Съхранявайте киселото зеле на тъмно и хладно място. Киселото зеле с цвекло е готово....
Кисело зеле в бурканиКисело зеле в буркани
След 4-5 дни киселото зеле трябва да е годно за консумация. Киселото зеле в буркани....
Кисело зеле с воденичкиКисело зеле с воденички
Подготвяме си четири броя по-големи листа от кисело зеле. В малка тенджерка от йенско стъкло слагаме 2 с.л. олио....
Кисело зеле с яйцаКисело зеле с яйца
1
След това нарязвате киселото зеле, като не се отцежда или изстисква предварително....
Кисело зеле с висменкаКисело зеле с висменка
Киселото зеле се слага да се ври на котлона със 100 мл вода, ако изври, а още не е омекнало, доливаме още малко (ври поне 1/2 час)....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: