Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба с Бяла Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба с Бяла Риба

Рибена Чорба с Бяла Риба

Открий всички 24 подбрани съвети за рибена чорба с бяла риба в Gotvach.bg.
Рибена чорба с бяла рибаРибена чорба с бяла рибаНарежете всички зеленчуци на парчета, след като ги почистите. Сложете голяма тенджера с вода да кипне и сварете 2 вида риба. След това я извадете...
Рибена Чорба с Риба СкобарРибена Чорба с Риба Скобар
Кипваме водата и след като заври, слагаме сол, така че да стигне за цялата чорба. Когато отново заври, прибавяме и рибата....
Рибена чорба с три вида рибаРибена чорба с три вида риба
По желание доливате още вода към рибената чорба. Рибената чорба с три вида риба е готова....
Богата рибена чорба с три вида рибаБогата рибена чорба с три вида риба
1
Поднасяме рибената чорба гореща....
Воденичарска чорба от бяла риба с киселецВоденичарска чорба от бяла риба с киселец
Темперираме, преди да прибавим към горещата рибена чорба. Поднасяме Воденичарска рибена чорба топла и поръсена с черен и лют пипер по желание....
Рибена чорбаРибена чорба
13
В тенджера слагам почистената и измита скумрия (без главата), даф. листа и черен пипер на зърна, сол и доста вода - около 4 л. (желателно е да не...
Бистра рибена чорбаБистра рибена чорба
3
Бистрата рибена чорба е много вкусна....
Лесна рибена чорбаЛесна рибена чорба
Поднесете рибената чорба с пикантен дресинг. Лесната рибена чорба е готова....
Бургаска рибена чорбаБургаска рибена чорба
Бургаската рибена чорба е много вкусна!...
Дунавска рибена чорбаДунавска рибена чорба
2
Дунавската рибена чорба е готова....
Пикантна рибена чорбаПикантна рибена чорба
2
Когато сместа заври, прибавете рибата и варете чорбата на тих огън около 15 минути, като налеете и виното вътре....
Италианска рибена чорбаИталианска рибена чорба
Отстранете главите, опашките и перките на рибите, поставете ги в дълбок съд и ги залейте с около 1 л студена вода. Добавете дафинов лист и сол и варете...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: