Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турски Хляб Пиде
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турски хляб Рамазан пидеПечем турския хляб Рамазан пиде в предварително загрята фурна на 180°C за 25 минути....
Турски хляб Пиде (Pide Ekmek)
Готовият хляб Пиде се завива в кърпа докато е топъл и след като изстине се поднася на трапезата.
Добър апетит!...
Карашък пиде (Смесено пиде)
Ако имате яйца, по желание към края на печенето можете да чукнете по едно яйце на всяко пиде....
ПидеПресейте брашното със солта и го смесете със зехтина, водата, захарта и сухата мая. Полученото тесто се меси 5 минути, след което се оставя на топло...
1
Пиде Екмек
Всяка топка разточваме кора с дебелина около 10 см, загъваме леко краищата и с пръстите правим квадрати в средата на турския хляб....
Пиде Асорти
Малко преди да извадите чукнете по едно яйца във всяко пиде Асорти и поръсете с кашкавал....
Рамазан Пиде
Рамазан Пиде се пече в предварително загрята на 190 градуса фурна, ниска решетка. Турският хляб е готов, когато добие приятен златист загар....
Лахмаджун ПидеПечем лахмаджун пиде в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20-25 минути.
Рецептата за пиде е изпълнена!...
1
Пиде с плънка
Чудесен вариант е комбинираното пиде - една част колбас, една част кашкавал и една част кайма.
Пидето с плънка е готово....
Пълнозърнесто Пиде Екмек
Консумирайте турския хляб с любимите си ястия или пък срязан надлъжно за сандвичи.
Разкошен!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: