Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турски Кух Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Екмек (Турски Хляб)От всички продукти без яйцето се замесва нелепнещо тесто, поставя се в намазнена купа и се покрива.
Втасва около 1-2 часа, след това се разделя...
3
Турски хляб Рамазан пиде
За този турски хляб в купа си смесваме водата, маята и захарта, покриваме с прозрачно фолио и оставяме за 20 минути....
Турски плосък хляб Базлама
За печенето е добре да използвате турски тиган, но ако нямате такъв и обикновен тиган ще свърши работа....
Автентичен турски хляб с поръска
Автентичният турски хляб с поръска се пече много бързо, затова трябва да се наглежда....
Турски хляб Пиде (Pide Ekmek)
Маята и захарта се разтварят в 130 мл от водата. Оставя се за 15 минути да шупне.
Брашното се пресява в купа и в средата се прави кладенче, в...
Плосък турски хляб със сусам
Добър апетит с този уникално вкусен плосък турски хляб със сусам!
Източник: Люси Евтимова Lussi s Word of Arcraft...
Терин с хляб по турски
На слаб огън стопляме прясното мляко. С него заливаме филиите хляб и ги оставяме да попият млякото за 30 минути, като от време на време ги обръщаме...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: