Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ястия от Риба Скобар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия от Риба Скобар

Ястия от Риба Скобар

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно ястия от риба скобар в Gotvach.bg.
Маринован скобар в бурканиМаринован скобар в бурканиПочистваме рибите от люспите, вътрешностите, главата, опашките. Подреждаме ги в тава и ги заливаме със саламура от посочените съставки. Рибите се...
Рибена Чорба с Риба СкобарРибена Чорба с Риба Скобар
Когато отново заври, прибавяме и рибата....
Печен на скара скобарПечен на скара скобар
2
След това с остър нож се правят няколко разреза от двете страни на всяка риба....
Панирана риба с копърПанирана риба с копър
Оваляйте овкусените рибни филенца последователно в брашното, а след това и тестената смес....
Сос към зеленчукови ястияСос към зеленчукови ястия
Сервираме към зеленчукови ястия, много е подходящ за картофи, тиквички или патладжан, може и с други....
Сос за рибни ястияСос за рибни ястия
1
Подходящ е за риби и рибни продукти....
Хрупкава панирана риба с копърХрупкава панирана риба с копър
Филето от рибата нарязваме по диагонал на парчета и овалваме в копър. След това овалваме в останалото брашно смесено със сол и пипер....
Панирана бяла риба с копърПанирана бяла риба с копър
2
Нарежете филето от риба на диагонални парченца. Оваляйте ги в копър. Нагрейте мазнината до 175°С....
Копривен сос за зеленчукови ястияКопривен сос за зеленчукови ястия
Копривеният сос за зеленчукови ястия е готов....
Домашно приготвена заготовка за ястияДомашно приготвена заготовка за ястия
Ще получите идеална вкусна заготовка, подходяща за всякакви ястия....
Чеснов сос за рибни ястияЧеснов сос за рибни ястия
Разредете при непрекъснато бъркане с телена бъркалка с 1 ч.ч. горещ рибен бульон, получен от варенето на рибни перки, глави, кости и т.н....
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
1
А и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: