четвъртък, 11 февруари

Няколко начина да свалите коремчето

Няколко начина да свалите коремчето
5.0 от 7 Гласа

Опознаването на различните упражнения за коремните мазнини е доста объркващо и смущаващо. По медиите постоянно ни заливат с медикаменти и уреди, които са свързани с това, но дали те са най – подходящи за вас?

Станете сериозни

Първата стъпка към изчистването на коремните мазнини е да се отнесем сериозно към започването на диета и отслабването. Няма да имате успех, ако не се отдадете изцяло на този процес докато не постигнете целта си. Като говорим за цели, определете реалистични и постижими за вас цели. Не се целете в идеи като сваляне на 25 килограма, например. Започнете с намалянето на теглото си с около 3 килограма.

Как да свалим коремните мазнини

За да се отървете от коремните мазнини, трябва да се комбинират здравословна диета и физически упражнения. Преди за започнете е добре да се консултирате с вашия лекар относно физическите натоварвания, които би понесло тялото ви, за да не се получават пренатоварвания и здравословни проблеми.

Упражнения, с които да се отървем от коремните мазнини

Експертите са единодушни тук, начина за сваляне на излишното коремче е комбинация от силови и аеробни упражнения.

Силови упражнения

Познат за всички факт е, че мускулите горят повече калории, отколкото мазнини. Следователно е важно да увеличим мускулната маса на тялото, за да се изразходват повече калории. За това са необходими силови упражнения. Това може да бъде постигнато като отидете до фитнеса или направите една тренировка у дома си.

• С гирите се изпълняват много и различни варианти на силови упражнения, и с тях се натоварват различни мускули.

• Уредите с тежести са също добър избор при силова тренировка, освен това те са по – безопасни и при тях тежестта се регулира, което ще рече че може да стартирате с малко и да увеличавате с времето.

Аеробни упражнения

Аеробните упражнения са много важни за вашия тренировъчен план, тъй като с тях се горят много калории и се увеличава скоростта на метаболизма в организма. Те натоварват цялото тяло, което е необходимо за горенето на мазнини. Аеробните упражнения включват:

Няколко начина да свалите коремчето

Бягане

• Вървене

Тичане

• Изкачване на стълби

• Аеробика

Плуване

• Танци

Вече отслабвате

Още след първата седмица ще забележите резултат от усилията си. Този положителен резултат е достатъчно основание да продължите с диетата и упражненията все така усърдно, за да постигнете крайната цел.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Отзиви (8)

0
0
Отговор
Стели

2013-09-26, Оценка 5.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

Аз съм на 12 години и съм 6 клас имам коремче което ме притеснява 53кг съм но искам да отслабна в корема защото се чувствам неудобно в краката съм само мусколи но искам да ми препоръчате някакъв примерен режим на хранене
1
0
Отговор
Мели

2013-05-11, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

До тийнейджърките по-долу: Момичета, телата ви се развиват в момента, като станете на 20 вече няма да имате тези проблеми, защото вече ще сте развити, сега телата ви горят от хормони, развиват се, няма страшно всички сме си мислели,че сме гиганти на вашите години :) с времето всичко се изглажда. А в крайна сметка - гена си е ген, ако родителите ви са по-едри, и вие ще сте.
2
1
Отговор
mimss

2012-03-03, Оценка 5.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

заа бога... аз също съм 6 клас и сам 53 кг. и сам висока 1.60 ... Имам около 6 излишни кг за сваляне.. и то най вече а бедрата...
1
0
Отговор
Габи

2011-01-04, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

Хора помогнете. Аз съм на 12 години, 6 клас съм и съм 53 килограма. Тренирам хандбал, редовно ходя. Не изглеждам много дебела, но килограмите ме плашат. Ако искате ще ви изпратя снимка да видите дебела ли съм или не, защото килограмите за тази възраст трябва да са до 40-45, а аз съм 53. Моля ви кажете как да се отърва от тях.
0
0
Отговор
мери

2010-12-20, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

В момента провеждам хормонотерапия. Може ли някой да ми посъветва как мога и по-какъв начин да намаля теглото си. Наистина имам голям корем и мен са ме питали да не съм бременна. Жестоко е наистина.
0
0
Отговор
Ива

2010-10-27, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

Смени упражненията. Силовите тренировки правят маса, а не релеф.
0
0
Отговор
мимито

2010-10-14, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

До Мая: Ако правиш всички, което си написала и все пак продължаваш да качваш килограми, направи си хормонални изсладвания, защото много високи нива на естрогенна водят до драстично повишаване на килограмите без дори видима причина. Консултирай се с лекар. Пожелавам ти успех.
0
0
Отговор
мая

2010-09-29, Оценка 4.0 от 5 за Няколко начина да свалите коремчето

Не знам колко се отслабва, но аз ходя на фитнес 4 пъти седмично, от които два пъти седмично бягам на пьтеката по един час и два пьти седмично правя силови тренировки. Не ям сладко и хлябни изделия, но дебелея прогресивно. Взеха вече да ме питат дали не съм бременна.

Водещи от категорията

Избрано

Подобни Статии

От другите сайтове

Свързани Рецепти

В въпросната страница е публикуван материал за Няколко начина да свалите коремчето. Ако имаш предложение или мислиш, че публикуваната информация не е по заглавието Няколко начина да свалите коремчето, би могъл да се свържеш с Готвач.бг от линка за контакт и ние ще редактираме/разширим публикацията.