Мартина Тракова
Мартина Тракова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мартина Тракова
Нямам такава мания да приготвям смутита.Не ми допадат на външен вид и от там за да ги опитам. Малко са ми като сдъвкано и изплюто...
Мартина Тракова
Приготвям солено повече от сладко.
Мартина Тракова
Специално шарана го харесвам пържен.Във фурната ми прилича малко на варен и не го харесвам.
Мартина Тракова
Единствено спазвам да си вземем прошка и бяла халва задължително.
Мартина Тракова
Не постя и никога не съм постила.Може би някой ден.
Мартина Тракова
Никога не съм правила домашни ликьори.Майка ми правеше вишновка и от зелени орехчета,което беше един вид лекарство.
Мартина Тракова
Лидия,то добре салати ,ама малко точки Ще отслабнем и конкурсово! По -скоро готвя различно,от колкото повече като количество. :love:
Мартина Тракова
За ножове ли става въпрос?Какви са точно приборите?Тави,тенджери?
Мартина Тракова
Първото нещо,което сготвих беше пържени картофи и пържени яйца.
Мартина Тракова
Не съм я чувала,но ще хвърля едно око на някой био магазин от любопитство :y:
Мартина Тракова
Ползвам слънчогледово.Купувала съм също и царевично и рапично,като не намирам разлика между всичките.Очаквах ,че рапичното и царевичното ще имат някакъв мирис,но нямаха. :y:
Мартина Тракова
Имам няколко листа с рецепти от баба.Интересното е ,че е изписано името и кой е дал рецептата и ако нещо не ти се получи,отиваш при човека и питаш
Мартина Тракова
Правя,но не много често.По -скоро правя,ако на някой му се прияде или просто за да уплътня време.
Мартина Тракова
Имаме около 20 на брой от различни места.Всяко едно носи положителна емоция и хубави спомени.
Мартина Тракова
Суша всичко събрано от планината(мащерка,листа от диви ягоди,подбел,жълт кантарион,гъби и др.)След като заколим прасе или теле,правим суджуци,бабеци и т.н.
Мартина Тракова
Който се притеснява да не му изтече кашкавала да го сложи за 10 - 15 мин във фризер.Веднага след това панираш,пържиш и ядеш!Друг трик за кашкавал е нашумелия напоследък,завит в точени кори.
Мартина Тракова
Много скромно с тоя телешки език. Ако имам в хладилника телешки език,ама изобщо няма да се чудя какво да го направя.Той може да се яде и с малко сол Стига да е сварен.Бих направила дип от боба и бих добавила маслините към него.Езика или с масло във фурната или паниран.(Скръндзила си се на продукти Сия! :evil: )Иначе го харесвам във фурна със сметанов сос. :y:
Мартина Тракова
Ядем си често чесън особено зимата.На зеления съм голям фен.Не си правим забележки,ако единия е ял!Другия да не е спал!