Рибено Масло
Хранителни Добавки

Рибено Масло

0

Рибеното масло е една от най-нашумелите хранителни добавки. Рибеното масло се препоръчва при профилактика и лечение на диабет. Рибеното масло намалява симптомите на остеоартрит.

1

Витамини, Минерали и Аминокиселини

Преглед на всички витамини, минерали, аминокиселини, хранителни добавки и хормони.
Витамини, Минерали и Аминокиселини - Свободни радикалиМинерали

Свободни радикали

20.09.20160

В последните години все повече се говори за изключително вредното действие, което свободните радикали оказват върху човешкото тяло.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - ИнулинХранителни Добавки

Инулин

17.01.20160

Инулинът представлява естествен полизахарид, който се открива в грудките на някои зеленчуци и растения. В най-големи количества инулин се открива в цикорията, но може да бъде открит и в аспержите, лука, земната ябълка и глухарчето.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - Витамин UВитамини

Витамин U

02.12.20151

Според учените витамин U несправедливо тъне в безизвестност, имайки предвид неговите многобройни ползи при борбата с най-различни оплаквания. Витамин U се смята за силен враг на язвата на стомаха.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - Витамин B12Витамини

Витамин B12

27.09.20151

Витамин В12 е един от най-спорните членове на семейството на В-комплекс витамините. Функции и дефицит на витамин B12. Източници на витамин B12.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - КреатининХранителни Добавки

Креатинин

08.09.20150

Креатининът представлява отпадъчен химикал, който се образува в процесите в мускулния метаболизъм. Креатининът се получава от креатин. Изследване на креатинин.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - АндрогенХормони

Андроген

31.08.20150

Андрогенът е хормон, който се отделя от надбъбречната жлеза и стимулира действието на мъжките полови органи. Освен добре познатият тестостерон, андрогените биват няколко вида. Андрогените контролират и стимулират признаците на мъжественост.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - КортизолХормони

Кортизол

26.07.20150

Кортизолът представлява хормон, който се произвежда от холестерола и принадлежи към групата на глюкокортикоидите. Когато кортизолът е в нормални нива, той носи само ползи за организма.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - ХлорофилВитамини

Хлорофил

24.07.20150

За първи път хлофорилът започва да се използва с медицинска цел в средата на изминалия век. Хлофорилът изпълнява две много важни функции – подобрява кръвообращението и повишава хемоглобина.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - ГрелинХормони

Грелин

22.07.20150

Лептинът и грелинът са хормоните, които играят важната роля в регулацията на прием на храна. Учените смятат, че ще успеят да разберат как се потиска производството на грелин и така хората на диета да се отърват от непосилните мисли за нещо за хапване.

Витамини, Минерали и Аминокиселини - БиофлавоноидиВитамини

Биофлавоноиди

22.07.20150

Биофлавоноидите предпазват от тромбоза, язва, подобряват еластичността на кръвоносните съдове, което е своеобразна профилактика срещу инсулт. Биофлавоноидите са изкючително важни за здравето и имунната система

Витамини, Минерали и Аминокиселини - ПробиотициВитамини

Пробиотици

21.07.20150

Пробиотиците са клас добри бактерии, които подпомагат храносмилателните процеси, подобряват и оздравяват вътрешния микробен баланс. Основните симптоми при недостиг на пробиотици в тялото се изразяват в храносмилателни проблеми