Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Евтини масленкиЕвтини масленки
06 Февр.
Продуктите трябва да са на стайна температура. Първо разбиваме маслото или маста с пудрата захар (може да се използва и миксер). После прибавяме яйцето и ванилиите. Накрая постепенно добавяме брашното. Може да се използва...
Евтини лангидкиЕвтини лангидки
08 Март
Разбиваме яйцата, които са на стайна температура. Добавяме вода и натрошено сирене. А брашното може да бъде различно. Правя сместа по-гъста от боза. В нагорещено олио се пържат като се гребва с лъжица. Тъй като няма...
Евтини палачинкиЕвтини палачинки
07 Ноем.
5
Разбийте яйцата добре и добавете последователно водата, брашното, киселото мляко с разтворената в него сода, захарта солта и олиото. Разбийте добре до гладка смес. Оставете палачинковото тесто да престои най-малко 30...
Евтини шницели с каймаЕвтини шницели с кайма
09 Февр.
2
Разбийте в купа яйцата с вилица с малко сол. Прибавете брашното, смляното месо, водата и разбъркайте. Добавете настъргания лук и подправките и разбъркайте отново. Сипете лъжица олио в малко тиганче, по възможност с...
Евтини хапки за партиЕвтини хапки за парти
30 Юли
Нарежете франзелата хляб по диагонал. Полейте с малко зехтин и изпечете от двете страни на ребрен тиган. Измийте и доматите. Разрежете ги през средата и ги рендосайте на ренде. Сложете малко сол, зехтин и ригана...
Евтини бухтички без млякоЕвтини бухтички без мляко
17 Февр.
Яйцата се разбиват с водата. В отделен съд "гасим" содата в оцета и после я прибавяме към яйцата. Към получената смес добавяме и захарта, а след това постепенно се добавя и брашното, докато се получи тесто, по-гъсто...
Евтини и бързи питкиЕвтини и бързи питки
08 Септ.
5
От всички продукти се прави тесто, като содата се угася в киселото мляко и се добавят към него останалите съставки. От готовото тесто оформяме малки питки. Поставяме ги в тава, намазана с масло и ги печем в предварително...
Десерт с булгурДесерт с булгур
15 Февр.
Разсипете десерта в купички и оставете да се охлади....
Десерт с козунакДесерт с козунак
03 Февр.
Козунакът се нарязва на тънки филийки. Нареждат се в тава и се препичат в умерена фурна. През време това се разбиват яйцата в прясното мляко, добавя се захарта и брашното. Разбъркват се добре. Кремът е готов. Нареденият...
Десерт с тикваДесерт с тиква
21 Окт.
2
Печете 30 минути в умерена фурна и поднесете десерта топъл....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
16 Ноем.
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с плодовеДесерт с плодове
31 Март
Ядките може предварително да се накиснат за няколко часа във вода. След това всичко се блендира и овкусява с канела. Оставя се да стегне в хладилник. Ако добавите 1-2 яйца, може и да се изпече като сладкиш....
Десерт с диняДесерт с диня
20 Юли
Сервирайте в десертна чиния....
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
01 Март
Десертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар. Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
Десерт с кроасаниДесерт с кроасани
19 Май
Десертът се сервира охладен....
Десерт с грисДесерт с грис
20 Януари
1
Десертът с грис е готов....
Десерт с дюляДесерт с дюля
15 Февр.
Сервирайте охладен десерта с дюля....
Десерт с ревенДесерт с ревен
03 Септ.
Почистете ревена и го нарежете на кубчета. Смесете виното с водата, лимоновия сок и захарта. Разбъркайте, добавете нарязания ревен и задушавайте на тих огън за около 5-6 минути. Добавете брашното и ваниловата захар...
Десерт с прасковиДесерт с праскови
07 Януари
Сервирайте десерта топъл....
Десерт с кроасаниДесерт с кроасани
19 Май
Десертът се сервира охладен....
Десерт с диняДесерт с диня
20 Юли
Сервирайте в десертна чиния....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
16 Ноем.
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
01 Март
Десертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар. Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
Десерт ХитДесерт Хит
14 Януари
4
Десертът Хит е готов....
Десет евтини и полезни храниДесет евтини и полезни храни
16 Март
Тиква Тиквата е евтин зеленчук, който е и страхотен източник на витамин А, но и витамин С, В6, калций, магнезий и желязо. От нея можете да приготвите супи, салати, палачинки, десерти....