Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Бисквитена торта за начинаещи готвачиБисквитена торта за начинаещи готвачи
22 Дек.
Бисквитената торта за начинаещи готвачи е страхотна....
Специалитет на готвачаСпециалитет на готвача
10 Юли
1
Специалитетът на готвача е готов....
Любимите кюфтета на готвачаЛюбимите кюфтета на готвача
08 Март
Поднесете любимите кюфтета на готвача с гарнитура по избор. Източник: Блогът на Сия Рибагина....
Бърз и ефикасен кекс за начинаещи готвачиБърз и ефикасен кекс за начинаещи готвачи
17 Април
12
Бързият и ефикасен кекс за начинаещи готвачи е готов....
Готвени зеленчуциГотвени зеленчуци
24 Януари
В олио и малко вода задушаваме нарязаните тиквички, лук, зелен фасул, магданоз, джоджен и чубрица. Добавяме черен пипер и сол. Като останат на мазнина, слагаме червен пипер и брашно. Прибавяме настърганите домати и наливаме...
Готвени зеленчуциГотвени зеленчуци
28 Ноем.
Измиваме патладжаните (2 бр.), белим от кората и нарязваме на парчета. Посоляваме и заливаме с вода. Оставяме така няколко минути, да се отдели горчивият им сок. През това време, измиваме и белим доматите (3 бр.). Нарязваме...
Известни арабски салатиИзвестни арабски салати
15 Юли
Ето как да си приготвите 2 от най-известните арабски салати: Табуле (салата от булгур) Необходими продукти: 220 г булгур, 3 лимона, 4 домата, 110 мл зехтин, сол на вкус, по няколко стръка пресен лук, пресен...
Известни руски поговоркиИзвестни руски поговорки
25 Април
А руският народ е безспорно известен както с богата и разнообразна история, така и с творчество, което и до ден днешен пълни душите и обогатява съзнанията на редица читатели....
Агнешки чревца готвениАгнешки чревца готвени
13 Септ.
Почистваме агнешките чревца много добре, изплакваме ги със студена вода и ги варим около 30 минути в подсолена вода на умерен огън. В отделен съд загряваме маслото и запържваме до златисто брашното. Прибавяме варени черва...
Най-суеверните известни личностиНай-суеверните известни личности
28 Февр.
Суеверията не подминават и известните личности. Най-различни ритуали за късмет и против уроки имат световните и родни звезди....
Известни истории за преражданетоИзвестни истории за прераждането
29 Ноем.
9
Известни са много истории за прераждането, които доказват несъмнено, че след смъртта душата отново се преражда в ново тяло....
Тримата най-известни ясновидциТримата най-известни ясновидци
10 Септ.
16
Трима от най-известните ясновидци в човешката история са предсказали, че краят на света ще дойде в последните години на ХХ век....
Диетите на известни личностиДиетите на известни личности
19 Ноем.
Известните личности прекарват почти целия си живот в опити да изглеждат перфектно....
Бавно готвени барбекю ребърцаБавно готвени барбекю ребърца
12 Април
1
Смесих в купичка сухите подправки, като количеството трябва да е достатъчно да се натрият ребрата и от двете страни. Овкусените ребра наредих в основния съд на уреда, поръсих отгоре със сол и прибрах в хладилника за поне...
Готвени домати с пилеГотвени домати с пиле
31 Юли
Измиваме пилето и слагаме да се вари в посолена вода. Когато се свари, изваждаме от бульона, който запазваме. Лука почистваме и нарязваме на ситно. Доматите белим и нарязваме на едро. В олиото задушаваме нарязаните лук...
Готвени гъби със спанакГотвени гъби със спанак
14 Март
1
Нарязваме на ситно лука и задушаваме в олио и малко водичка. Като остане почти на мазнина, прибавяме измития ориз. Запържваме и тогава прибавяме почистените, измити и нарязани на филийки гъби, измития и нарязан спанак...
Готвени маслини с целинаГотвени маслини с целина
14 Юли
Почистваме лука и нарязваме. Слагаме да се запържи в олиото и прибавяме доматеното пюре. Разбъркваме и подправяме със сол и червен пипер на вкус. Наливаме вода, докато се получи гъст сос. Главите целина измиваме,...
Готвени зеленчуци с наденицаГотвени зеленчуци с наденица
04 Ноем.
Наливаме олио в тенджера - 3-4 с. л. . В него изпържваме нарязаната на кръгчета наденица. Изпържената наденица изваждаме от мазнината и в същата мазнина изпържваме почистените и нарязани ситно лук, целина, чушки, зеле....
Бавно готвени телешки ребраБавно готвени телешки ребра
03 Март
Сервирайте това разкошно ястие бавно готвени телешки ребра със соса останал на дъното на тавата и по желание си пригответе вкусни картофки или салата. Добър апетит!...
Великите готвачи: Мартин ЙенВеликите готвачи: Мартин Йен
21 Дек.
Йен, въоръжен само със своя тиган и сатър, успява по най-невинен начин да изкопчи добре пазените тайни на десетки готвачи....
Великите готвачи: Чарли ТротърВеликите готвачи: Чарли Тротър
29 Юли
Огромният талант на американския кулинар го превърна в един от малкото Велики готвачи на съвременната кухня....
Великите готвачи: Томас КелерВеликите готвачи: Томас Келер
27 Юли
Роденият на 14 октомври 1955 година Томас Келер е може би най-известният и титулуван американски готвач....
Великите готвачи: Джулия ЧайлдВеликите готвачи: Джулия Чайлд
27 Май
След това стартира и други предавания съвместно с популярни готвачи – едно от най-успешните остава Мисис Чайлд и мосю Пепен, кулинарна класика за всеки ден....
Великите готвачи: Фернан ПоанВеликите готвачи: Фернан Поан
22 Септ.
Според него никой готвач не може да разчита на вече открити рецепти, които са създадени в миналото....
Великите готвачи: Ален ДюкасВеликите готвачи: Ален Дюкас
21 Септ.
Роден в Западна Франция, Дюкас мечтае от малък да бъде готвач. Научава се на тънкостите на френската кулинария от различни шеф-готвачи – Мишел Герар, Ален Шапел, Гастон Ленотр....