Георги
Георги
Новак

Информация

 • Име:Георги
 • Ранг:Новак
 • Skype:Георги Георгиев
 • Пол:Мъж
 • Град:Враца
 • Рожден Ден:08.03.
 •  
 • Интереси:кухня, интересни рецепти, природа, планинарство, фото
 • Коса:Друга
 • Тип:Делови
 • Позиция:Шеф на себе си
 • Сфера на дейност:Друга
 •  
 • Регистриран на:04.11.12.
 • Последна активност:21.07.23.