Valentina Psaltirova

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти152СтатииСъветиКоментари243Форумни теми1Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки4203
Valentina Psaltirova коментира:
Баница с кисело мляко става за ядене по всяко време на деня.
Valentina Psaltirova коментира:
С мед или чубрица и сол все още топла е върхът.
Valentina Psaltirova коментира:
Слагам я в подкиселена вода за малко, после я добавям към гозбите. Използвам я, понеже е полезна и я имам в двора. Гледам да я маскирам с магданоз, защото разбере ли майка, няма да яде.
Valentina Psaltirova коментира:
Oигинално!
Защо никой не я е сготвил досега?
Valentina Psaltirova коментира:
1 чаша вода. Захарта винаги може да се намали, но не е прекалено сладък.
Valentina Psaltirova коментира:
Моят най-малък син, но вече голям мъж, искаше да му направя пица. Ще взема пример от Сия.
Valentina Psaltirova коментира:
Едни правят мартеници за ревер, други за хапване.
Valentina Psaltirova коментира:
Аз я слагам в ястията скришом от майка. Ако ѝ кажа, няма да яде.
Valentina Psaltirova коментира:
Челядинки съм брала и в града.
Valentina Psaltirova коментира:
Сия, както винаги, си права. Рецептата е от истински еленски бут. Но словосъчетанието еленски бут ме подтикна да се похваля с участието си в "Минута е много".
Скромността красеше човека през соца, а сега никак не е излишно човек да си направи реклама.
Valentina Psaltirova коментира:
Когато бях на "Минута е много" бях единствената в залата, която отговори за еленския бут - че е свински бут, приготвян по специална рецепта в гр. Елена.
Valentina Psaltirova коментира:
Ако имам листа, бих опитала да направя тази интересна рецепта.
По руската тв в здравното предаване "Здорово жить" Елена Малишева каза, че листата руснаците ги изхвърлят или хранят животните, а по хипермаркетите ни го предлагат като манголд доста скъпо.