Слагам я в подкиселена вода за малко, после я добавям към гозбите. Използвам я, понеже е полезна и я имам в двора. Гледам да я маскирам с магданоз, защото разбере ли майка, няма да яде.
Сия, както винаги, си права. Рецептата е от истински еленски бут. Но словосъчетанието еленски бут ме подтикна да се похваля с участието си в "Минута е много".
Скромността красеше човека през соца, а сега никак не е излишно човек да си направи реклама.
Когато бях на "Минута е много" бях единствената в залата, която отговори за еленския бут - че е свински бут, приготвян по специална рецепта в гр. Елена.
Ако имам листа, бих опитала да направя тази интересна рецепта.
По руската тв в здравното предаване "Здорово жить" Елена Малишева каза, че листата руснаците ги изхвърлят или хранят животните, а по хипермаркетите ни го предлагат като манголд доста скъпо.
Моите коментари