Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
В статията пише, че единствено пърженето в зехтин и кокосово масло не е вредно. В други статии пък напротив пише, че пържене и готвене със зехтин е вредно, защото зехтина не издържал на високи температури. Човек вече не знае, кое как е полезно и как вредно! На кое да вярва човек?
Анонимен коментира:
Къде ги виждате тези мазнини в пилешките гърди бе хора. Що за глупости говорите?!!
Анонимен коментира:
Тъпчете се с кроасани и със сигурност ще доживеете до 100 години. Е това вече ми идва в повече.
Анонимен коментира:
Слага се натриев нитрат, който е консервант Е250 и доказано канцерогенен. Явно някой си мислят, че живеем прекалено дълго!
Анонимен коментира:
И защо трябва и домашния суджук да го тъпчем с нитрати? Всичко около нас не е ли достатъчно отровено?!
Анонимен коментира:
Позволявам си да вмъкна малка корекция в текста. Пише се лазерен, а не "лазарен".
Анонимен коментира:
Ами нали трябва хората да са болни, защото здравия човек не носи печалби на фармацевтичната индустрия. Производителите много добре знаят, че влагат отрови в храните ни, но това не им пречи да продължават да го правят,осъзнавайки, че няма кой да им попречи!
Анонимен коментира:
Интересно БАБХ за чия кауза работят? Тази на милионите тероризирани и лъгани потребители или за тази на нелоялните производители. Силно се съмнявам, че техните проби ще повторят същия резултат.
Анонимен коментира:
Експеримента повдига въпроса, до тук добре. И като го повдига какво? Да не си мислим, че нещо ще се подобри. Не дори напротив, ще стане още по-зле. Докато се крият имената на фирмите злоупотребяващи със здравето на хората и няма стриктни проверки и драстични глоби с изземване и унищожаване на негодната за консумация стока, нищо няма да се промени. Крайно време е да се забрани и употребата на Е250. Няма нито един колбас направен без употребата му, въпреки, че е доказано канцерогенен! Дерзайте българи.
Анонимен коментира:
"Куркумата обаче, която е основна съставка на шафрана".??? Основна съставка на кърито, но не и на шафрана.
Анонимен коментира:
Не винаги маслините са по-добрия избор, по простата причина, че черните маслини ги докарват на цвят с железни соли, повечето видове са без грам зехтин в тях, но в замяна на това са буквално натъпкани със сол. Но, това е въпрос на личен избор.