В статията пише, че единствено пърженето в зехтин и кокосово масло не е вредно. В други статии пък напротив пише, че пържене и готвене със зехтин е вредно, защото зехтина не издържал на високи температури. Човек вече не знае, кое как е полезно и как вредно! На кое да вярва човек?
Ами нали трябва хората да са болни, защото здравия човек не носи печалби на фармацевтичната индустрия. Производителите много добре знаят, че влагат отрови в храните ни, но това не им пречи да продължават да го правят,осъзнавайки, че няма кой да им попречи!
Интересно БАБХ за чия кауза работят? Тази на милионите тероризирани и лъгани потребители или за тази на нелоялните производители. Силно се съмнявам, че техните проби ще повторят същия резултат.
Експеримента повдига въпроса, до тук добре. И като го повдига какво? Да не си мислим, че нещо ще се подобри. Не дори напротив, ще стане още по-зле. Докато се крият имената на фирмите злоупотребяващи със здравето на хората и няма стриктни проверки и драстични глоби с изземване и унищожаване на негодната за консумация стока, нищо няма да се промени. Крайно време е да се забрани и употребата на Е250. Няма нито един колбас направен без употребата му, въпреки, че е доказано канцерогенен! Дерзайте българи.
Не винаги маслините са по-добрия избор, по простата причина, че черните маслини ги докарват на цвят с железни соли, повечето видове са без грам зехтин в тях, но в замяна на това са буквално натъпкани със сол.
Но, това е въпрос на личен избор.
Моите коментари