Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари11Форумни темиПостове във форума1За менИзпрати съобщениеточки9
- Анонимендобави коментар към: Безопасно ли е готвенето с растителни масла?преди 5 години Безопасно ли е готвенето с растителни масла?20.09.2019КулинарияВ статията пише, че единствено пърженето в зехтин и кокосово масло не е вредно. В други статии пък напротив пише, че пържене и готвене със зехтин е вредно, защото зехтина не издържал на високи температури. Човек вече не знае, кое как е полезно и как вредно! На кое да вярва човек?
- Анонимендобави коментар към: Ето с какво са се хранили най-известните столетниципреди 8 години Ето с какво са се хранили най-известните столетници17.02.2018КулинарияТъпчете се с кроасани и със сигурност ще доживеете до 100 години. Е това вече ми идва в повече.
- Анонимендобави коментар към: Да си направим домашен суджукпреди 9 години, преди 9 години
Да си направим домашен суджук10.12.2021КулинарияСлага се натриев нитрат, който е консервант Е250 и доказано канцерогенен. Явно някой си мислят, че живеем прекалено дълго!
- Теодора МещероваРаботя в такова предприятие, моля, правете домашен суджук, не купувайте от магазина!Харесва миОтговор1
- Анонимендобави коментар към: Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуципреди 9 години Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуци12.03.2016КулинарияИ защо трябва и домашния суджук да го тъпчем с нитрати? Всичко около нас не е ли достатъчно отровено?!
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 9 години
- Анонимендобави коментар към: Нов апарат открива дали виното и млякото са разреденипреди 9 години, преди 9 години Нов апарат открива дали виното и млякото са разредени26.12.2015КулинарияПозволявам си да вмъкна малка корекция в текста. Пише се лазерен, а не "лазарен".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest