ами брашното ти е било в повече -за 450-500гр-3 яйца по 50гр-това е 150гр течност +250гр мляко-това прави-400гр течност-тестото трябва да е рядко почти като кексовото..
Този сладкиш са казва-Сочен шоколадов сладкиш..айде без такава тъпа редакция,моля!..
Това е ретро сладкиш от тефтера на майка ми..така че без тези съчинения като редактирате..
Да уточня-тавата с опечената баница се поставя обърната нагоре върху две купички...така остава около 20 мин и се задушава,като мазнината отдолу върви нагоре.. ..Но това не го правете ако тавата е с незалепващо покритие-може баницата ви да се изсипе а не да стои упорито..
да бе от 59година-тогава само филаделфия са яли в тортите и това масло кога се слага-мен ме разнищиха за една рецепта за торта от въпроси а тука,гледам я карат през просото..
Моите коментари