Таня Левенова
Таня Левенова
Готвач

Моите коментари

Таня Левенова коментира:
Тортата става лека и много вкусна но след 5-6 часа престояла в хладилник я разрежете.
Таня Левенова коментира:
рецептата е точна-точно така и аз правя любимата лазаня-ето и днес за вечеря-качвам снимка Слагам 3 скл чесън,риган и босилек
Таня Левенова коментира:
И каква е тази рецепта...на 750мл прясно мляко -1.200 брашно,че и яйца има а не е посочено колко?Солта и захарта са малко-това ако е рецепта за палачинки-бива!
Таня Левенова коментира:
не само добра а отлична-целият козунак е на конци-стои мек и леко влажен дори след два дни- току що биде изяден порядъчно..☺
Таня Левенова коментира:
да наистина това тесто е универсално!
Таня Левенова коментира:
направих ги-чудесни са-но с две втасвания и поръсих семена..
Таня Левенова коментира:
Суха мая само 7г
Таня Левенова коментира:
Традиционната рецепта за пица не е това а брашно,вода,зехтин мая сол и захар!
Таня Левенова коментира:
Да,аз пък не вярвам за вредността на маята-тестото се пече дрождите умират..така че колко пък да е вредна? Но това е мое мнение. И все пак мисля че рецептата не ми харесва. Моите рецепти винаги са различни-но тези количества на сол,захар и мая са недостатъчни.. Някой новак ако опита тази рецепта-нито на вкус нито на вид ще хареса печивото!
Таня Левенова коментира:
Първо-за 1.200г брашно,солта и захарта по 1ч.л са твърде малко.. Маята също,особено сухата мая-за това количество брашно поне 12-13г незнам дали някой е ползвал това тесто но това не е хубава рецепта нито за мекици,нито за питка..
Таня Левенова коментира:
Йогурта е с бананови късчета в кутия-в нея имаше шоколадови бананови фигурки-сложих и тях..импровизирах но се получиха чудесни..
Таня Левенова коментира:
слагам и чесън
Таня Левенова коментира:
захарта е малко,брашното много..
Таня Левенова коментира:
естествено е че тестото трябва да втаса..как иначе?
Таня Левенова коментира:
..ами в това е чалъма..пухкаво и пръхнещо трябва да бъде брашното
Таня Левенова коментира:
Ами как иначе-нали трябва да се получи тесто-идеята е че не се меси продължително време..
Таня Левенова коментира:
Страхотна на вкус