Таня Левенова
![Таня Левенова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20170106_125530_89760.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти234Снимки679СтатииСъвети1Коментари67Форумни темиПостове във форума5За менИзпрати съобщениеточки5315
![Таня Левенова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170106_125530_89760.webp)
най вече като прочета рецептата.
представям си я,на вкус и я правя...но винаги по нещо променям.. ![](/files/icons/smilies/5.png)
![](/files/icons/smilies/5.png)
![Таня Левенова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170106_125530_89760.webp)
Ползвала съм го при омесването на каймата и за поръсване на соленки и питки
![Таня Левенова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170106_125530_89760.webp)
Правя запръжка задължгително на леща.Често запържвам и боба,но като цяло избягвам запръжките,по скоро застройвам с 1-2 с.л брашно и малко вода към края на готвеното
![Таня Левенова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20170106_125530_89760.webp)
Обикновено сама си правя козунаците,но имаме една фурна която ги прави божгествени и си купувам понякога.Жалкото е че ги пускат само около Великден..