Таня Левенова
Готвач
Моята стенаРецепти234Снимки679СтатииСъвети1Коментари67Форумни темиПостове във форума5За менИзпрати съобщениеточки5315
Най добрата рецепта?
най вече като прочета рецептата.
представям си я,на вкус и я правя...но винаги по нещо променям..
Здравейте, някой ползва ли черен кимион и как? Благодаря!
Ползвала съм го при омесването на каймата и за поръсване на соленки и питки
Правите ли запръжки и към кои ястия?
Правя запръжка задължгително на леща.Често запържвам и боба,но като цяло избягвам запръжките,по скоро застройвам с 1-2 с.л брашно и малко вода към края на готвеното
Отново за козунаците
Обикновено сама си правя козунаците,но имаме една фурна която ги прави божгествени и си купувам понякога.Жалкото е че ги пускат само около Великден..
Кои са най-добрите Кори за баница?
Фамилия,Бела..изпробвам и други..