Моите коментари

Препоръчвам ти ги. Стават много мекички и направо се топят в устата.
Тестото е средно гъста каша. Формите не се пълнят изцяло.
Здравейте. 1 в.ч. отговаря на 200 гр или мл. Сода 1 пакет на 10 гр. Конфитюр 1 буркан-150 гр. Масло 125 гр.
Здравейте. Аз използвах сода от Турция, беше ми подарък, а техните пакети са в малки разфасовки. 1 пакет отговаря на 10 гр. В бързината не съм се съобразила с това. За което се извинявам.
Радвам се. Поздравления
В.ч. не е винена, а водна чаша. А използваната водна чаша е със съвместимост 200 мл. 1 л. вода-в зависимост от вида на шоколада и маслото. Аз например използвам само напълно натурално домашно масло, което е значително по гъсто от този, който се предлага по магазините и с много висока масленост. Шоколад-използвам само най-качествения. Така, че сполучливия кекс при различни хора зависи много и от използваните продукти. Не всеки използва едни и същи продукти с една и съща марка.
Браво Вили. Чудесна рецепта
Благодаря. Радвам се, че ви е харесало.
Препоръчвам ви да се обърнете към администраторите да ви коригират името на ястието.
като се запържи лука и се махне от огън тогава се добавя оризът
Четете по-внимателно. Продуктите за крема са изброени отделно. Ако трябва използвайте очила. Това една рецепта дали е лошо писана или не го решават администраторите, а не вие.
да. горе долу поема 500 г брашно
Вземам ги готови от магазина. От птиче месо са на фирма Хелиос. Сурови, покрити с галета. Пържени също стават вкусни.
Пържени са Сия, обаче малко по изгоряха тъй като с малко дете понякога така се получава. Креп е подобен на палачинките но са удължени и малко по-дебели.
Не е грешка Сия. Видях рецептата в интернет, и на мвнми се сториха много 3 пакета, но станаха сполучливи.
Става въпрос за водна чаша. Използвах суха мая 3 пакетчета, което прави 30 грама. Рецептата я видях в интернет и реших да я изпробвам. И за мен 3 пакета мая се стори много, но питките станаха меки и вкусни.
Не е необходимо да се чака да втасат