Джемиле Чешлиева

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти748Статии127СъветиКоментари308Форумни теми8Постове във форума554За менИзпрати съобщениеточки19712
Джемиле Чешлиева коментира:
Полезна е статията.
Джемиле Чешлиева коментира:
Хубаво е да се знае кое какво представлява и за какво най-вече може да се използва.
Джемиле Чешлиева коментира:
Така се приготвят в Турция. А защо се натичат така, трябва да се попитат турските народи.
Джемиле Чешлиева коментира:
Албенче каква гарнитурката на снимката към кюфтетата. Привлече ми вниманието.
Джемиле Чешлиева коментира:
Може разбира се. Захарта придава вкус, а всичко е до предпочитания.
Джемиле Чешлиева коментира:
Обикновена селска чорба от рецептите на баба.
Джемиле Чешлиева коментира:
Тестото може да се пече и на пещ, който има възможност.
Джемиле Чешлиева коментира:
Морковите са рендосани, но за любители на моркови могат да се нарежат на кубчета.
Джемиле Чешлиева коментира:
В брашното може и галета да добави.
Джемиле Чешлиева коментира:
най-често приготвям пица със стар хляб, затова нея споменах.
Джемиле Чешлиева коментира:
Пицата със стар хляб става много вкусна.
Джемиле Чешлиева коментира:
В приготовката съм писала,че се пекат във форма за мъфини.
Джемиле Чешлиева коментира:
Ако престоят в хладилник не става ли? И за повечко време.
Джемиле Чешлиева коментира:
Как така се разбърква соса докато къкри, за да не се сгъсти? Соса не трябва ли да е гъст? Спагетите след отцеждане, не се ли измиват с топла вода и пак да се отцедят?
Джемиле Чешлиева коментира:
Това е чорба по турска рецепта. Обикновено се приготвят с кисело мляко и имат леко кисел вкус. Повечето ястия са с кисело мляко. Харектерно е за турската кухня.