Моите коментари

Хубаво е да се знае кое какво представлява и за какво най-вече може да се използва.
Така се приготвят в Турция. А защо се натичат така, трябва да се попитат турските народи.
Албенче каква гарнитурката на снимката към кюфтетата. Привлече ми вниманието.
Може разбира се. Захарта придава вкус, а всичко е до предпочитания.
Обикновена селска чорба от рецептите на баба.
Тестото може да се пече и на пещ, който има възможност.
Морковите са рендосани, но за любители на моркови могат да се нарежат на кубчета.
В брашното може и галета да добави.
Благодарая Вили!
най-често приготвям пица със стар хляб, затова нея споменах.
Пицата със стар хляб става много вкусна.
В приготовката съм писала,че се пекат във форма за мъфини.
Малка тавичка с по 6 формички
Ако престоят в хладилник не става ли? И за повечко време.
Как така се разбърква соса докато къкри, за да не се сгъсти? Соса не трябва ли да е гъст? Спагетите след отцеждане, не се ли измиват с топла вода и пак да се отцедят?
Няма толкова аромат, колкото кисел вкус.
Това е чорба по турска рецепта. Обикновено се приготвят с кисело мляко и имат леко кисел вкус. Повечето ястия са с кисело мляко. Харектерно е за турската кухня.