Джемиле Чешлиева

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти748Статии127СъветиКоментари308Форумни теми8Постове във форума554За менИзпрати съобщениеточки19712
Джемиле Чешлиева коментира:
Радвам се, че ти е харесало Вили
Джемиле Чешлиева коментира:
Използването на прясно мляко придава различен вкус на едно ястия.
Джемиле Чешлиева коментира:
Незнам дали сега ги предлагат по магазините. Моите са още от времето на баба.
Джемиле Чешлиева коментира:
Точно както ви е отговорила Сия, така е.
Джемиле Чешлиева коментира:
Използваните ядки са вече до вкус. Аз съм ги приготвяла само с бадеми, тъй като вкъщи бадемите много са консумирани като ядки.
Джемиле Чешлиева коментира:
На мен ми интересно защо цветът на пюрето в бял, след като намачкания банан придава жълтеникав цвят
Джемиле Чешлиева коментира:
Турските рецепти и грамажи са доста различни от нашите. Но са им и доста вкусни гозбите. Ако ти се струва много можеш да използваш по-малко количество.
Джемиле Чешлиева коментира:
Нрщо не е наред с тази рецепта.
Джемиле Чешлиева коментира:
Съжалявам пропуснала съм брашното в продукти. Содата може да се добави с 1 л. кисело мляко.
Джемиле Чешлиева коментира:
Имат отрицателни ефекти само при хора, страдащи от различни заболявания. Дамо при тях предозирането може да доведе до влошаване на състоянито.
Джемиле Чешлиева коментира:
Правилно си разбрала Сия. Статията е главно за канелата, но админите са преименували заглавието и се е получило нещо различно от съдържанието.
Джемиле Чешлиева коментира:
Особено докът е мнохо освежаващ, но в нормални количества. Иначе може да доведе до киселини.
Джемиле Чешлиева коментира:
Лукът е най-често използваният зеленчук в кухнята. Добре е да сме запознати с ползите от него.
Джемиле Чешлиева коментира:
Но както всичко друго не бивс и да се прекалява с консумацията му.
Джемиле Чешлиева коментира:
Това го преценяват администраторите. Явно си имат някакви критерии, по които ги одобряват.