Моите коментари

Кога се добавя черния пипер.
Не обичам фъстъци и ще си ги спестя
Италианска класика
На морето си похапвам често гофрети
Не купувам никога ор магазин. Првдпочитам домашно биволско сирене. По- добро е.
Сия определено много добре познава всички ястия. Възхищаващо е.
Да, ама някои ги правят много стегнати и не можеш да ги използваш за всичко.
Аз обичам да слагам всичко вътре. Най- често комбинирам лютеница, колбас, царевица и кашкавал.
За неделна закуска са добре. Уръе може и да си похапнем, ако успеем да станем рано сутрин и от сайта на Готвач.бг.
Ще си спестя ромя. Вкъщи не ядат много храна с алкохол.
Джанки никога не съм използвала за нищо.
Допадна ми соса, с който се маже пилешкото.
За първи път срещам подобна рецепта
Наистина пухкави
Интересна рецепта, с и вкусна сигурно.