Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Готвач

Моите коментари

Анелия Терзиева коментира:
Ще пробвам следващия път с лимонова кора и аз
Анелия Терзиева коментира:
Добра идея.Ще пробвам,благодаря!
Анелия Терзиева коментира:
Много оригинална визия!Поздравления!
Анелия Терзиева коментира:
Здравейте!Много интересна рецепта!Може ли да споделите от къде си набавяте кестеново брашно или кестени по принцип?Благодаря!
Анелия Терзиева коментира:
Много добра идея за пастета от кладница!
Анелия Терзиева коментира:
Много добра идея!Ще се пробва!
Анелия Терзиева коментира:
Около 30-40 мин., но все пак зависи от големината на парченцата тиква.
Анелия Терзиева коментира:
Да, права сте.Яйцата са 4.Добавих снимка с продуктите.Благодаря за бележката!:)
Анелия Терзиева коментира:
Бакпулверът може да угасите и в айряна. Иначе добавяме айрана към течните съставки и разбъркваме пак. Извинявам се за пропуска!
Анелия Терзиева коментира:
Изпробвах вариант в който вместо 3 яйца да използваме две и добавяме 40 гр масло и една суп. лъжица мед.Също се получава много вкусно!
Анелия Терзиева коментира:
Прекрасни са и твоите!Ще опитам следващия път с добавка на сушени плодове.Благодаря за идеята:)
Анелия Терзиева коментира:
1 кафена чашка. за киселото мляко в грамове, това е около 80
Анелия Терзиева коментира:
Много интересна рецепта.Със сигурност ще стане вкусно!
Анелия Терзиева коментира:
Много апетитно!Браво!
Анелия Терзиева коментира:
Обожавам джолан.Става много добре и в уред за бавно готвене където оставям джолана поне за 4 часа.
Анелия Терзиева коментира:
Изглежда много вкусно, мисля да ги пробвам скоро.Благодаря за идеята!
Анелия Терзиева коментира:
Здравейте!С Филаделфия се постига по-добър вкус, но е въпрос на личен избор кой какво иска или има възможност да използва. Относно плодовете, да както marcheva14 Мария Симеонова е описала,след обработка могат да се използват и замразени плодове.Тези от бурканчето,които аз съм използвала, се продават в лидъл когато имат италианска седмица.