Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Мария»Моите коментари

Моите коментари

Мария коментира:
Извинете за лошото качество на последната снимка.Снимам с телефон и нещо не се получи както трябва,но обещех снимка на готовото филе. Препоръчвам да се изкисва повече,ако не обичате много солено.Харесваме по безсолна храна и това е единственото което мога да отбележа като недостатък на филето.За съжаление свърши и не мога да добавя нова снимка.Задължително ще си го приготвим отново.
Мария коментира:
Има разминаване наистина.
Мария коментира:
Не виждам друга освен качените от мен снимки.Явно е премахната административно.
Мария коментира:
При разточването,за да се получат фини листи и ,за да не лепне по точилката също се ръси брашно.Споделила както съм я открила в нета,но съм споделила,че брашното е плюс двете чаши по рецепта.Тестото трябва да е меко и еластично.
Мария коментира:
За да се разтопи маслото е нужно да се загрее.
Мария коментира:
Много вкусно.Така на порции е много по-интересно. Благодаря за рецептата и оригиналната идея.
Мария коментира:
Втората снимка съм публикувала аз.Това е рулото което приготвих по написаната рецепта с тази разлика,че правих опит за декорация,но не ми се получи.
Мария коментира:
За бабините виненки не отговарям,но на мама виненките са без захар.Рецептата е само мас,вино брашно и сол и след това в пудра захар.Стават си достатъчно сладки от лукума и пудрата захар.Задължително с мас,както вече е споменато в коментарите.Брашното наистина е на око,то се усеща.
Мария коментира:
Преди години и аз си мислех,че ще отслабна с овесени ядки,но един колега ми секна ентусиазма,като ми каза,че зоби кобилата си на село с овес :) Честно казано нямаше кой знае какъв ефект при мен,но пък от друга страна всяка една диета и режим на хранене се отразяват по различен начин на всеки човек.Много важно е освен начина на хранене и начина на живот.
Мария коментира:
Днес втори опит при това успешен,наистина става бързо и лесно,а вкусът е много по-хубав от ароматизираните готови рула.Това вече е любимия ни сладкиш.
Мария коментира:
Като дете за рождения ден мама ми приготвяше задължително и този сладкиш.Много любим вкус,и сега го приготвям.Опитвала съм с череши,но най ми харесва с кайсии.
Мария коментира:
И в къщи се приготвя често с тази разлика,че аз го приготвям във фурната.
Мария коментира:
Чакам тестото да втаса и да ги метна във фурната.Аз също сложих сирене в тестото.
Мария коментира:
Освен в поръската можем да използваме въображение и при подбор на основната съставка.Следващия път мисля да опитам със синьо сирене. Благодаря за чудесната идея.Наистина ефектно и вкусно мезе.
Мария коментира:
След първата направена от мен торта с готови рула не спирам да експериментирам с кремове и начини на приготвяне.Лесна и винаги се получава.
Мария коментира:
Не знам само от къде идва пречистващия ефект при положение,че три дни ще добавям към менюто си отрови.
Мария коментира:
Днес си купих нахут и ще изпробвам вашата рецепта.Допадна ми,само трябва да изчакам да набъбне,че взех суров.
Мария коментира:
Интересна рецепта.Бих искала да попитам,въпреки банана и бисквитите тази 1 к.ч захар не е ли малко.До колкото ми е известно на всяко яйце са нужни 100гр.захар.Вярно,че брашното в рецептата е малко,но за сметка на това няма мляко и повече не е нужно,за това все пак въпросът ми си остава.