Интересна рецепта.Бих искала да попитам,въпреки банана и бисквитите тази 1 к.ч захар не е ли малко.До колкото ми е известно на всяко яйце са нужни 100гр.захар.Вярно,че брашното в рецептата е малко,но за сметка на това няма мляко и повече не е нужно,за това все пак въпросът ми си остава.
Не проумявам защо точно сега.Та нали в Германия от години има турци и роми.Все се правим на добри и толерантни и в замяна какво се получава...
След известно време ще искат и канцлера да е от техните...безумие.
Сгреших с това,че не успях да го завия веднага и си личи,че и влажната кърпа не ми е била особено от полза,но се получи.Опитах и декорация да правя,но сместа се оказа не това което е нужно.
Като цяло рецептите като съставки са почти идентични.Има малко разлика в количествата,в начина на приготвяне,както и в допълнителните добавки.Обмислям следващия път да го приготвя със суров микс от ядки и сушени плодове,както и да го изпека в по-голяма тава,за да стане по тъничък и да се напои по хубаво.
Да добавя,че печенето на фъстъците продължава и след изваждането им от микровълновата,за това е препоръчително да се извадят и след като изстинат да се поставят отново ако се налага още печене.
За разделно хранене за първи път чух преди доста години от една съседка,която беше и преподавател по химия.Тя ми препоръча книгата на Вл.Леви
Самата тя спазваше правилата написани в книгата и коментира,че от гледна точка на химията като наука са верни.
И аз често правя торти с готови рула,моят вариант е малко по-различен,но крайния резултат е вкусотия.
Предполагам,че никой който обича да експериментира в кухнята няма нужда от моя съвет,но за тези които не харесват използването на желатин препоръчвам течна сметана за готвене и шоколадов кувертюр
Моите коментари