Моите коментари

Adriyana - Adi коментира:
Уникална става - страшно ароматна от бисквитите - цяла кухня че чак и извън нея се носи сладък аромат
Adriyana - Adi коментира:
Рядко ми остава част от сладкишите но когато все пак се случи да престои за другия ден - винаги сварявам нишесте и се изяжда докато е още топло
Adriyana - Adi коментира:
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
Adriyana - Adi коментира:
Хммм на това ще отива и сладко в допълнение - аз бих го пробвала с ягодово
Adriyana - Adi коментира:
Палачинки с банан не бях опитвала- ще пробвам
Adriyana - Adi коментира:
Дано и внуците ни казват така когато ние станем баби
Adriyana - Adi коментира:
Моля - ще се радвам да съм била полезна
Adriyana - Adi коментира:
При баба е най-сладко
Adriyana - Adi коментира:
Ами до сега не ми се е разтичал- разбивам доста с миксер на висока скорост и после се охлажда в хладилник - а и бързо се изяжда - ако остане по-дълго може и да се разтече но не ми се е случвало
Adriyana - Adi коментира:
Доста време ще отнеме - но май си заслужава - изглежда вкусно
Adriyana - Adi коментира:
Някой беше питал как се правят печени картофи без да залепнат - ами ето как - върху хартия - аз на моите слагам и лимонче
Adriyana - Adi коментира:
:) малко е рисковано да ядеш от гозбата на готвач който сам не си я яде но....... хаха :) на мен често ми се случва да готвя неща които аз самата не ям - като риба например
Adriyana - Adi коментира:
Да така е - не са по вкуса на всеки - и аз не ги ям но ги приготвям за семейството
Adriyana - Adi коментира:
Чак когато са на охлювчета поръсваме с масло и олио - това е важно
Adriyana - Adi коментира:
Корите са 2 по 2 - в смисъл разгъваме пакета както са всичките ръсим смес и завиваме само 2 после пак смес и пак завиваме две
Adriyana - Adi коментира:
Аз топеното сирене го правя с картофено пюре на прах
Adriyana - Adi коментира:
Месенето на тестото е около 10 мин за това общото време за приготвяне е 40 а не за 30 мин
Adriyana - Adi коментира:
Тук отново се говори за пасирани плодове а на снимката сокът е бистър - не разбирам