Моите коментари

Adriyana - Adi коментира:
На снимката не виждам пасирани праскови - бистра е течността в чашите
Adriyana - Adi коментира:
Не съм комбинирала лимони и ягоди - ще пробвам
Adriyana - Adi коментира:
Супер - ще го пробвам но без канела - просто не я харесвам
Adriyana - Adi коментира:
Да може кой каквото харесва да добави - аз не не харесвам аромата на канела и затова не слагам но който обича- защо не ;)
Adriyana - Adi коментира:
45 мин. е времето за приготвяне като не броим времето за изстиване на изпечената баклава и чак тогава се залива със сироп
Adriyana - Adi коментира:
От скоро го правя но много добре се получава - не слагам много какао в блата затова го кръстих - бяло ;)
Adriyana - Adi коментира:
Страхотна закуска - липсва само чаша айран ;)
Adriyana - Adi коментира:
И аз го приготвям - добавям и киви
Adriyana - Adi коментира:
Да и аз бих сложила мляко
Adriyana - Adi коментира:
Не бих яла глава - но това май ще е доста крехко
Adriyana - Adi коментира:
Да вино липсва но и така мисля че ще е вкусно
Adriyana - Adi коментира:
Сминдуха ще ми дойде малко в повече но иначе рецептата е вкусна
Adriyana - Adi коментира:
Аз мисля че всеки може да си сложи любимите продукти и да си го кръсти както пожелае
Adriyana - Adi коментира:
Тайната на конците е в маслото
Adriyana - Adi коментира:
Да аромата е съвсем друг
Adriyana - Adi коментира:
Почти задължително слагам грах във всеки ориз
Adriyana - Adi коментира:
Не е за всеки вкус но за тези които харесват козе сирене е супер
Adriyana - Adi коментира:
Много харесвам киселите краставички в омлет