Моите коментари

К К коментира:
Хималайската соле по полезна от нашата и ястието е добре комбинирано!
К К коментира:
Много добре са написани всички правила! Аз сама си консервирам всичко в къщи и понякога ми трябва помощ само за капачките!
К К коментира:
Аз слагам и малко копър отгоре и стават много хубави!
К К коментира:
Сигурно зависи от соевия сос, защото аз вземам от едни приятели - китайски и той е доста солен!
К К коментира:
С какао, не съм опитвала, само за цвят ли го слагате1
К К коментира:
Имате ли по хубава снимка да го видим как изглежда!
К К коментира:
Толко много подправки не е ли много претоварена! В турция така ли се прави!
К К коментира:
със соевия сос и солта няма ли да станат много солени!
К К коментира:
Това е като, питка и става много бърз и вкусно!
К К коментира:
Досега съм правила само веднъж и не ми се получава, не знам защо!
К К коментира:
Да! Зеления лук му придава специфичен фкус и ястието става по вкусно, все пак това си е българско ястие и с джоджен и също и бабина душица ще бъде много ароматно!
К К коментира:
Правила съм и много вкусен! Важното е че е домашен, а от домашното по вкусно няма!
К К коментира:
Хапвала съм и е много вкусна!
К К коментира:
Любима рецепта!
К К коментира:
Опитвала съм и се получава, много вкусна рецепта! Браво!
К К коментира:
Много вкусно е приготвено!
К К коментира:
Като от магазина! Много добре са приготвени!
К К коментира:
Класически и вкусни!