Моите коментари

Биляна Владова коментира:
рецептата е супер, но нещо ми напомня на моят кекс от кайма и яйца, дори и снимката е почти същата.
Биляна Владова коментира:
страхотна изглежда, браво на майстора, благородно завиждам при мен никога не стават толкова красиви
Биляна Владова коментира:
с тези филийки съм пораснала, някой път баба ми ги пържеше също стават много вкусни
Биляна Владова коментира:
тази идея супер много ми хареса ще я изпробвам
Биляна Владова коментира:
чак ми се доядоха, когато ги видях. супер много ги обичам със сиренце
Биляна Владова коментира:
винаги става супер и е много подходящо за вечери когато нямаш време, аз го правя по същият начин само слагам и малко галета
Биляна Владова коментира:
много е красива, браво на майстора
Биляна Владова коментира:
много хубава идея, бърза, лесна и вкусна
Биляна Владова коментира:
бонфиле е мускул с месо, който се намира по продължение на ребрата и е част от контрафилето, но самостоятелно обособена на тънко руло. Не съм много запозната, но това не ми звучи като за пиле. Хоора мислете преди да си кръщавате рецептите или поне се запознайте с термините. Такова нещо като пилешко бон филе няма
Биляна Владова коментира:
да, на гъбата не и е нужно много време, тя е крехка
Биляна Владова коментира:
аз живея в район с много гъби, така че от гората си ги берем заедно с приятелят ми. дори до дни трябва да станат манатарките
Биляна Владова коментира:
страхотна идея, до сега не съм правила палачинки по този начин
Биляна Владова коментира:
до сега не съм пробвала да настържа и картофите, много интересна идея
Биляна Владова коментира:
рецептата е супер, но не ми е ясно какво е пилешко бон филе
Биляна Владова коментира:
и аз я права по този начин, винаги е сполучлива. Дори за Великден приготвях
Биляна Владова коментира:
тази вечер ще ги правя, всички вкъщи много ги обичаме
Биляна Владова коментира:
вчера правих точно такива, но без захар
Биляна Владова коментира:
добре е, но ако искаш може да сложиш повече вода