Моите коментари

Биляна Владова коментира:
Супер, за канела не се бях сещала. Аз съм слагала също и лимони кори
Биляна Владова коментира:
Това няма нищо общо с филе Елена. Най малкото на филето не се слага червен пипер, защото пайжинясва
Биляна Владова коментира:
Здравейте, не съм пробвала с мляко от магазина. Трябва да стане, но си мисля за по сигурно сложете 2 капки повече мая. Споделете какво се е получило.
Биляна Владова коментира:
Саламура не правя, изяждаме го много бързо и няма смисъл от нея. Притиска се след като го изцедите няколко часа.
Биляна Владова коментира:
Зависи от това колко маслено е млякото. Преди мен от 2 л се получи 400 гр сирене.
Биляна Владова коментира:
СърнелаСърнела21.02.2014
Хубаво е когато се пише статия за даден вид гъби да се обръща и по голямо внимание на двойниците им. Сърнелата има четири двойника.
Биляна Владова коментира:
Всичко си зависи от сорта. Има сортове картофи, които са само за пържене и колкото и да ги вариш никога няма да омекнат. Тези минути са много относителни.
Биляна Владова коментира:
Радвам се, че сте харесали рецептата ми.
Биляна Владова коментира:
Количеството на маята много зависи и от качеството и. Има по силни и доста слаби. Аз използвам троянска и заради това слагам повечко капчици. Радвам се, че сте харесали рецептата ми. :)
Биляна Владова коментира:
Съгласна съм, че много зависи от качеството на брашното.
Биляна Владова коментира:
Никой в Елена не слага червен пипер на филето, защото когато престои малко и започва да хваща паяжина. Сага се единствено черен пипер и чубрица, като съотношението им е в зависимост от количеството което сами предпочитаме.
Биляна Владова коментира:
тези гъби в България са познати под името тръбенка. Дори се берат в доста големи количества тук и се изнасят за Китай. Лично за мен са едни от най вкусните гъби.
Биляна Владова коментира:
Водата с лимон изпита на празен стомах причинява киселини и кариеси. Всеки зъболекар съветва да не се пие такава вода.
Биляна Владова коментира:
вода - 2 - 3 л не са ли прекалено много
Биляна Владова коментира:
ако мога да добавя един съвет от мен- най добре е солта да бъде морска трапезна сол. просто осолява по добре от обикновената йодирана. задълнително да бъде от атанасовско езеро, а не тази от тунис с нея най много да си похабите месото.
Биляна Владова коментира:
с месце винаги става по добре. най добрият вариант е свинският гръбнак да се свари и падналото месо да се добави. вкусът на гозбата е страхотен.
Биляна Владова коментира:
Любимото зимно лакомство на всички вкъщи, но аз лично предпочитам да сложа също и мед.
Биляна Владова коментира:
За 1 кг брашно се използва 1 бр. жива мая, а една суха мая се равнява на половин жива. Щом брашното е кг и съм написала само Мая значи не е суха. Относно млякото ако имате желание използвайте и тертер 10%. Мисля , че тези % масленост ги използвате просто за заяждане и трупане на точки от коментари.