Моите коментари

Биляна Владова коментира:
Звучи примамливо лесна за изпълнение, но някой изпробвал ли я е?
Биляна Владова коментира:
Най добре е за подкваса да се използва мляко Елена 2%. Доказано е, че само то е направено от истинско мляко и няма примеси от сухо.
Биляна Владова коментира:
този сладкиш на 100% отговаря на името си. само като го видя и изпитвам Върховно Желание да го изям
Биляна Владова коментира:
този боб също се казва боб- леща или папуда и е изключително вкусен, а и много полезен
Биляна Владова коментира:
обожавам орехи и задължително ще пробвам
Биляна Владова коментира:
солта е въпрос на вкус и заради това винаги използвам много малко при приготвянето на ястията си, след това е въпрос на лична преценка всеки колко да си сложи. смятам, че е по добре всеки да си посоли пред това да е много солено и да не може да се яде.
Биляна Владова коментира:
и аз приготвям тази салата, но до сега не съм слагала орехи. ще изпробвам и този вариант.
Биляна Владова коментира:
Разбира се, декорацията е според личните предпочитания.
Биляна Владова коментира:
идеята е страхотна, но на мен ми прилича повече на снежен човек.
Биляна Владова коментира:
по принцип плескавицата се приготвя най вече от телешко месо, не трябва ли да е по голямо количеството и в тази рецепта?
Биляна Владова коментира:
майка ми е на 47, но това е рецепта която знае от баба си
Биляна Владова коментира:
моята майка приготвя това ястие от хиляди години и винаги всички си облизват пръстите. 100% любима рецепта.
Биляна Владова коментира:
сигурна ли сте, че се слагат и сол, и вегета? все пак вегетата е 70% сол. няма ли да стане много солено?
Биляна Владова коментира:
за какво месо е най подходяща тази марината?
Биляна Владова коментира:
какво е съотношението на телешко към свинско?
Биляна Владова коментира:
това плато изпива огромни количества винце. браво, страхотно изглежда.
Биляна Владова коментира:
браво, страшно шарена и красива идея
Биляна Владова коментира:
обичам риба тон и постоянно си приготвям салата с нея, но аншоа - не. тази салата бих си я приготвила, но с две разлики към майонезата ще сложа и 2 с. л. кисело мляко за да олекоти соса и задължително без аншоа.