аз лично съм пробвала с водичка, с биричка, а също и сало с олио или зехтин, но никога с бяло вино. звучи ми добра и интересна идея, мисля да я изпробвам.
това е рецептата която приготвя моята майка, а тя я е научила от нейната баба. явно има много варианти на едно и също ястие, които винаги са много сполучливи и вкусни.
Алио е олио /чесън и зехтин/ е типична италианска рецепта за приготвяне на паста.
Това семпло и изключително лесно за приготвяне ястие може да се направи както със спагети, така и с всеки друг вид паста /прясна или готова/.
когато бях малка и гледах филм в който закусват с нещо подобно, винаги се чудех как могат това да го ядат на закуска. за мен винаги ще си остане по подходящо за обяд, но нищо те по принцип са си малко странни кулинари англичаните :)
нямам нищо против салатата, дори звучи вкусно. обаче мисля, че заглавието не е много подходящо, защото доматите и краставиците не са пролетни зеленчуци.
Моите коментари