преди доста години баба ми отглеждаше доста голямо количество пуйки и приготвяше консервите точно по този начин. Винаги ми е било по вкусно да си отворя един буркан и само да го стопля леко отколкото да приготвям месото в някаква манджа.
Рецептата е страхотна, но единственото което ме изуми е малкото количество чесън. Все пак Испания е страната консумираща най много чесън в Света и на глава от населението се падат по 5 кг годишно.
панираният карфиол е любимо мезе в моят дом не само за бира, а и за винце. до сега не съм правила с пармезан, но ще пробвам още този уикенд за да си посрещна гостите с него.
Това е една от малкото видове туршии които се приготвят в моето семейство. Единствената разлика е, че аз не използвам магданоз, а целина. Също става страхотно.
Това си е лично мое мнение и не искам да обиждам кулинар или рецептите му. Миналата година я изпробвах два пъти, като първият следвах рецептата до прашинката сол, а вторият път всичко беше на око. И двата пъти както на мен така и на всички вкъщи нещо не ни беше както трябва. тази година трети опит няма да има.
Моите коментари